Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

’10 Amazon Yüksek Doz Yaşam‘ Yazarları, Nata Vega Outlet’te İmza Gününe Katıldı

Meme kanserini yakalanmış ve büyük mücadelelerle sağlıklarına kavuşmuş 10 kadının bir araya gelerek hikayelerini yazdıkları “10 Amazon Yüksek Doz Yaşam” adlı kitabın yazar kadrosu Nata Vega Outlet te düzenlenen imza gününde okurları...

Haber Giriş Tarihi: 02.05.2016 11:09
Haber Güncellenme Tarihi: 02.05.2016 11:09
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
’10 Amazon Yüksek Doz Yaşam‘ Yazarları, Nata Vega Outlet’te İmza Gününe Katıldı
Meme kanserini yakalanmış ve büyük mücadelelerle sağlıklarına kavuşmuş 10 kadının bir araya gelerek hikayelerini yazdıkları “10 Amazon Yüksek Doz Yaşam” adlı kitabın yazar kadrosu Nata Vega Outlet te düzenlenen imza gününde okurları ile bir araya geldi.
İmza gününde ziyaretçilere seslenen yazarlar kitaplarında çağın hastalığı hususunda kadınlara farkındalılık kazandırmak,erken teşhis için önlem olması ve hastalığa yakalanmış kişilere yalnız olmadıklarını hissettirmek amacıyla kişisel tecrübelerimizi paylaştıklarını belirterek, "Hasta ve yakınlarına bir nebze faydamız olursa ne mutlu bize” dediler.
Farklı şehirlerden bir araya gelmiş fakat yaşadıkları acı ve geçirdikleri süreç aynı olan 10 kadın; Ayşe Durul Aslan, Ayşenur Parlak, Bilgen Denktaş, Elif Bozkurt, Filiz Uzunoğlu, Leyla Bahtiyar, Pınar Akçe, Rabia Ö., Rukiye Işık Doğdu ve Funda Değirmenci, gerçekleştirdikleri söyleşi ve imzanın ardından Avrupanın 3. uzun tünel akvaryumu olan Aqua Vega akvaryumu gezdiler.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.