Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

1. Zabıta Çalıştayı yarın başlıyor

Büyükşehir belediyeleri zabıta daire başkanları ve müdürlerinin katılacağı “1. Zabıta Çalıştayı”, Ankara’da yarın başlıyor.Türkiye Belediyeler Birliği’nin ev sahipliğinde Meyra Palace Otel’de yarın başlayacak çalıştay...

Haber Giriş Tarihi: 20.11.2016 13:25
Haber Güncellenme Tarihi: 20.11.2016 13:25
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Büyükşehir belediyeleri zabıta daire başkanları ve müdürlerinin katılacağı “1. Zabıta Çalıştayı”, Ankara’da yarın başlıyor.
Türkiye Belediyeler Birliği’nin ev sahipliğinde Meyra Palace Otel’de yarın başlayacak çalıştay 3 gün sürecek. “Şehir ve Zabıta” konulu “1. Zabıta Çalıştayı”nda zabıtanın gelecek vizyonu, görev alanı ve koordinasyon, zabıta ve denetim yetkisi ile zabıta teşkilatında istihdam ve eğitim gibi konular ana başlıklar halinde ele alınacak. Çalıştayın yarın gerçekleştirilecek ilk oturumu saat 09.30’da başlayacak. Açılışın ardından kent yaşamında zabıtanın yeri ve önemi ile yapısal birleşme, branşlaşma ve zabıta yönetmeliği konuları üzerinde durulacak. Çalıştayda öğleden sonra da zabıtanın görev alanları tartışılacak.
22 Kasım Salı günü sabah oturumunda kent güvenliğinde zabıtanın rolü ve kolluk kuvvetleri ilişkisi, çevre kirliği, gürültü ve zabıta, belediyelerin ruhsat verme yetkileri ve yaşanan sıkıntılar gibi konular masaya yatırılacak. Öğleden sonraki oturumda zabıtanın işe alınma süreci ve yöntemleri, zabıta meslek yüksek okulu gibi konular üzerinde durulacak.
1. Zabıta Çalıştayı, 23 Kasım Çarşamba günü etkili iletişim ve algı yönetimi başlığı altındaki sunumla sona erecek. Çalıştaya katılan konuklar, aynı gün öğleden sonra Ankara Büyükşehir Belediyesinin proje alanlarından Hacı Bayram, Teleferik, Hamamönü, ANKAPARK ve Ankara Kalesi’ni gezecek. Çalıştayla ilgili genel değerlendirme ve sonuç raporu hazırlanacak.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.