Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

1. Aydın Tarım İstişare toplantısı gerçekleştirildi

Aydın Tarım İstişare toplantılarının ilki Aydın Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğünde gerçekleştirildi.Toplantıya Ziraat ve Veteriner Fakültesi dekanları, tarımla ilgili kamu kurumları, kamu kurumu niteliğindeki meslek kuruluşları...

Haber Giriş Tarihi: 14.01.2018 11:15
Haber Güncellenme Tarihi: 14.01.2018 11:15
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
1. Aydın Tarım İstişare toplantısı gerçekleştirildi

Aydın Tarım İstişare toplantılarının ilki Aydın Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğünde gerçekleştirildi.

Toplantıya Ziraat ve Veteriner Fakültesi dekanları, tarımla ilgili kamu kurumları, kamu kurumu niteliğindeki meslek kuruluşları ile kooperatif ve birliklerin temsilcileri katıldı.

Aydın Gıda tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Fuat Fikret Aktaş tarafından İl Müdürlüğü bünyesinde yapılan çalışmalar ve sektörde yaşanan sorunlardan bahsedildi. Aydın Tarım İstişare toplantılarının, önceden belirlenecek gündem maddeleri üzerinden tarıma dayalı kurum ve kuruluş temsilcilerinin katkılarıyla üç ayda bir yapılmasına karar verildi.

Bu toplantılar ile Aydın’da yapılan ve yapılacak olan gıda, tarım ve hayvancılık konularındaki çalışmalarda daha etkin ve kaliteli hizmet verilebilmesi, karşılaşılan zorlukların aşılması, problemlerin çözülmesi, yapılan ve yapılması gereken hizmetlerin değerlendirilmesi, tarıma dayalı kuruluşlarla işbirliğinin ve bu alandaki çalışmaların sürekliliğinin sağlanarak karşılıklı bilgi alışverişinde bulunulması amaçlanıyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.