Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Gençler harika

Yazının Giriş Tarihi: 20.08.2019 00:03
Yazının Güncellenme Tarihi: 20.08.2019 00:03

Fatih Karagümrük maçında Bursaspor’u izlerken gururlandım. Gençlere maşallah. Hepsi çok iyi mücadele ettiler. Altyapı maden gibi. Çok değerli bir o kadar da gelişime açık oyuncular geliyor. Bu konuda Vakıfköy Türkiye’de sayılı altyapı yuvalarından biri. Bu hafta hem Bursaspor’un gençleşen kurulu kadrosunu izlerken hem Altınordu’da maç kadrosunda yer alan ilk onbir başlayan 16 yaşındaki Ravil ve sonradan oyuna giren 15 yaşındaki Burak, hem de Kayserispor’da son bölümde oyuna giren 15 yaşındaki Emre’yi görünce bir başka sevindim. Kendim sahadaymışcasına onlarla birlikte bu heyecana ortak oldum.

Bakın son dönemde genç oyuncularımı Avrupa’da harikalar yaratıyor. Çağlar Söyüncü Manchester City’de haftanın oyuncusu seçildi. Gurur verici birşey. Diğer lejyonerlerimiz de çok başarılı bir hafta geçirdi kendi takımlarında.

Bu oyuncular gençken şans buldular ve bu şansı iyi kullandılar. Bakın şimdi nerelere geldiler. İnanıyorum ki Bursaspor’da da gençler hepsi birer cevher hepsi birer değer ve verilen şansları iyi kullanarak çok iyi yerlere gelecekler. İçlerinden en çok Emirhan’ı beğendim desem diğerlerine ayıp olmaz herhalde. Özel olarak takip edeceğim yetenekleri var. Hepsinin tek eksiği tecrübe. Onu da oynayarak kazanacaklar. Ancak takdir ederler ki Bursaspor bir yarış halinde ve bu yarışı kazanıp süper lige çıkmak zorunda. Eğer transfer tahtası açılırsa bu genç arkadaşlar sakın ola ki umutsuzluğa kapılmasınlar. Çalışmaya devam etsinler elbette şura onlara da gelecektir.

Tahta demişken hakikaten ne oldu tahta işi? Olmayacaksa açıklayın da insanları umutlandırmayın. Yok açacaksanız da az bir süre kaldı elinizi çabuk tutun.

Maç sonrasında Yalçın hocanın bu takıma 11 oyuncu lazım şeklindeki açıklaması, eğer transfer tahtası açılamazsa bu kadroyla şampiyonluğa oynayamam anlamını taşıyor ki haklı. Ancak kendisine tahtayı kesin açacağız diye söz mü verdiler onu bilmiyorum. Eğer söz verdiler de hoca görevi bu şartla kabul ettiyse Yalçın hoca sonuna kadar haklı. Yok öyle bir söz vermediyse yönetim, o zaman şartları biliyordur neden kabul ettin, göreve geldin derler...

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.