Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Gelecek güvende!

Yazının Giriş Tarihi: 27.11.2014 01:36
Yazının Güncellenme Tarihi: 27.11.2014 01:36

 


Bursaspor, sezon başından bu yana oynadığı pozitif futbolunun tesadüf olmadığını, Fenerbahçe maçında taraflı-tarafsız herkese bir kez daha gösterdi.

Hem de; “Ya bu oyuncuların Milli takım’da ne işi var” diyenlerin gözüne soka saka…

Yeşil beyazlı takım, Fenerbahçe karşısında sergilediği futbol ve oynama arzusu ile de ‘galibiyeti kaçıran’ taraf oldu. Bunda da herkes ‘oy çokluğu’ ile aynı taraf yer aldı. Oy birliği değil de, oy çokluğu dedik çünkü; birkaç kişi hala gerçekleri görmekten uzak, iyi ile kötüyü ayırt edemeyecek kadar fanatikçe düşünmeyedevam ediyor maalesef.  Neyse; onları bu düşünceleri ile baş başa bırakalım.

Fenerbahçe maçında bir kez daha gördük ki; bu takım iş yapar, bu takım kendisine sezon sonunda ilk 4 içinde yer bulur, bu takım Avrupa kupalarına kesin katılır, bu takım bu sezon Türkiye Kupası’nı Bursa’ya getirebilir.

Öyleyse;

Fenerbahçe maçında tribünleri dolduran taraftarlara buradan bir ikinci çağrı daha yapalım.. Pazartesi akşamı maça geldiniz ve yeşil beyazlı futbolcuları bağrınıza bastınız. Sizinle maçların daha güzel olduğunu bir kez daha gösterdiniz.

O zaman, gelmeye devam, takımı desteklemeye devam, bu takımın peşinden koşmaya, gitmeye devam.. Az önce saydığımız başarılı günlere hep birlikte gitmek,bizimde çorbada tuzumuz var demek için bunu yapmalıyız.

Şimdi yeşil beyazlı ekibin önünde İstanbul Başakşehir maçı var. Bu takımın peşinden gitmeye bu haftadan itibaren başlayalım. Bursaspor taraftarına ayrılacak olan kontenjanın tamamını Cuma akşamı dolduralım ve İstanbul’dan 3 puanı alıp gelelim.

Ondan sonrası zaten gelecektir. Ligin ilk yarısı bitene kadar Bursaspor bir seri yapacak ve kendisini ilk 5 içerisinde tutacaktır. Bunu başardığı taktirde zaten ligin ikinci yarısında oynadığı pozitif futbolun karşılığını mutlaka alacak ve sezon sonu hedefini de yakalayacaktır.

Yeter ki buz bu takıma inanalım, güvenelim ve bu zorlu yolda yalnız bırakmayalım.

Bir diğer önemli konu ise yönetimin yapacakları.. Özellikle yeşil beyazlı ekipte kiralık olarak forma giyen oyuncular için geç kalınmadan bir an önce harekete geçilmeli ve bu iş sonlandırılmalı. Josue ve Fernandao için eldeki tüm imkanlar seferber edilmeli ve deyim yerindeyse ‘ ne yapılması gerekiyorsa yapılmalı.’ Tabi bir de sözleşmesi sezon sonunda sona erecek olan Belluschi konusu var. Bu oyuncu da kesinlikle öncelikli olarak takımda kalacak oyunculardan ve bu oyuncu için de girişimlere hemen başlanmalı.

Tüm bunların sonucu tabi ki paraya, ekonomiye dayanıyor. Malum ekonomik sıkıntılar had safhada. Bu konunun çözümü için de yapılan çalışmalar artık sonlandırılmalı ve çok geç olmadan bu iş bitirilmeli.

Bunun için de tabi şehirde, camiada bütünlük olmalı, bu zorlu işe soyunan yönetime hep birlikte destek olmalıyız. Şampiyonluk kolay kazanılmıyor, öyleyse herkes gücünün yettiğince elini taşın altına koymalı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.