Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Gazoz olma, efsane ol!

Yazının Giriş Tarihi: 14.07.2020 01:04
Yazının Güncellenme Tarihi: 14.07.2020 01:04

Sana tarihe geçme fırsatı, altın tepsiyle sunuluyor, ama sen ısrarla elinin tersiyle itiyorsun. Hem de öyle bir ısrar ediyorsun ki avantajı bir türlü lehine çeviremiyorsun. Çok kızgınım, öfkeliyim ve asla hazmedemiyorum. Ama onun öncesinde adrese teslim edeceğim bir iki sözüm var.

 Bursaspor'u bu lige mahkum edenler, umarım başlarını yastığa rahat koyamıyorlardır. Sözüm kime mi? Şampiyon apoletli takımı, şu günleri reva görenlere. İş bilenleri kulüpten haksız yere kovup, iş bilmeyenlerle yola devam edenlere. Gerekli gereksiz bol keseden harcama yaparak, kulübün menfaatlerini gözetmeksizin yapılan transferlerde menajerlere para kaptıranlara. Sözüm kime mi? İlk sene başarılı bir sezon geçirmemesine rağmen tam 2 yıl üst üste Ali Ay'ı başkanlık koltuğuna oturtanlara.

Ali Ay suçlusun. Şampiyon takımı bu hale sen getirdin? Çevrendeki şakşakçıların getirdi. Bursaspor'un bu haline üzülüyor musun?  Ya da utanıyor musun? Elbette senden öncekilerde var listede. Bölükbaşı ve Körüstan. Ama sen onları solladın. Daha çok şey yazarım da gerek yok.

Hatayspor Süper Lige çıktı. Bir daha yazayım Hatayspor Süper Lige çıktı.

Sözüm İrfan Buz'a ve Bursasporlu futbolculara. Tam hayati bir engeli atlayacaksınız, tökezliyorsunuz. Siz neden üzerinize düşeni yapmakta zorlanıyorsunuz. Evet maddi açıdan sıkıntılar yaşıyorsunuz. Ama her şey paramı ya? Bu iş sizin mesleğiniz ama şu takımı süper lige çıkarmak bu kadar zor olmasa gerek. Biraz daha extra çaba, biraz daha hırs ve istek yeterli oysa. İşleri çok zora soktunuz. Yazık ettiniz. Bu arada yatın kalkın Çağlar'a dua edin.  Eğer olmasaydı kabusu erken yaşardık. Sizin 3.golü atmanızı beklerken, çocuk kalesinde tam sayısını hatırlamayacağım onlarca kurtarış yaptı. Eğer Çağlar olmasaydı hezimete uğramıştık. O nedenle aklınızı başınıza toplayın ve elinizden gelenin en iyisini ortaya koyun.

Kısaca gazoz olmayın efsane olun.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.