Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Galibiyet kaçtı

Yazının Giriş Tarihi: 24.12.2018 00:05
Yazının Güncellenme Tarihi: 24.12.2018 00:05

Maça damga vuran belirli pozisyonlar var onlar önemli. Onun haricinde gerçekten futbol adına bitse de gitsek dedirten bir maçtı.

Bu önemli anlardan biri Umut Nayir’in attığı gol ki; sezonun en güzel gollerinden biri. Alkışlar Umut Nayir’e ama bu golde kaleciye eksi yazar. O cüssedeki kalecinin bu vuruşu çıkarması gerekirdi.

Maçta bir başka önemli olan an, konuk takımın attığı gol ki, organize olarak nasıl gole çıkılır, nasıl paylaşılır ve nasıl gole gidilir bunu gördük. Ders niteliğindeydi. Bursaspor’un Umut Nayirle bulduğu gol estetik olarak ne kadar güzelse Evkur yeni Malatyaspor’un golü de hazırlanış açısından bir o kadar övgüyü hak ediyordu.

VAR sistemini sezon başından beri tartışıyoruz. Ve her hafta yeni yeni şeyler görüyoruz. Mesela Aytemiz Alanyaspor-Medipol Başakşehir maçında VAR ile kartın rengi değişti.

Artık hemen hemen her posizyona bakılıyor bakılıyor ama bakılmasına rağmen yanlış karar vermek de ilginç.

Bursaspor’da Latovlevici’nin attığı gol öncesinde faul nerede ve nasıl var bir türlü anlayamadım. Bence hatalı bir karar verildi.

Hemen sonrasında Tunay ceza sahasında yerde kaldı, bence pozisyon penaltı. VAR’a bile gidilmedi.

Ama duraklamaların son bölümünde yine bir VAR incelemesinde yeşil beyazlılar penaltı kazandı ama Aytaç topu ağlara gönderemeyince tribünler büyük bir şok yaşadı. Tabii topun direkten geri gelmesi büyük şanssızlık. Aytaç’ın yerinde olmak istemezdim doğrusu.

İşte bu belli başlı önemli anlar haricinde bir de saha kenarında yedek oyuncuların yaşadığı gerginlik vardı.

Maçta başka bahsedilebilecek tek şey iki takımın da hata yapmamak için kontrollü oynaması, iki takımın da oyununun futbol adına zevk vermemesi geriye kalanlardı.

Herşeye rağmen galibiyeti kaçıran Bursaspor oldu. Hem rakibinden bir tık daha iyi oynadı hem de penaltıda şans yanında olsa bugün yeşil beyazlılar 2018’e üç puanla veda edip devre arasına mutlu girecekti ama olmadı...

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.