Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Galibiyet kaçtı

Yazının Giriş Tarihi: 20.10.2018 00:02
Yazının Güncellenme Tarihi: 20.10.2018 00:02

Galatasaray’a karşı deplasmanda bu kadar pozisyona giren bir takım var mı bilemiyorum. Ancak buldun mu atacaksın. Zaten rakip güçlü. Bir de zorunlu üç değişiklik yapmış ki bu dalar oyuncularla başlamak da Fatih Terim’in hatası. Tam atamayana atarlar diyorduk ki Galatasaray’ın golü geldi.

Maçın başından yediği beraberlik golüne kadar oyunda etkili olan, maçı hak eden Bursaspor’du. O kadar ne goller kaçtı ki inanılır gibi değil. Bir takım deplasmanda Galatasaray’a karşı ancak böyle oynarsa kazanabilirdi.

Penaltı kararı doğru. Golde Aytaç, takipçiliğinin karşılığını aldı. Lima oyuna girdikten sonra çok etkili oldu. Savunmaya da yardım etti. Bursaspor’da en iyi oynayan isimler Badji ve Aytaçtı. Sakho ise benim için bu maçta tam bir hayal kırıklığı oldu. Eren’in arttığı kafa golünde de de Chedjou savunmadaki ilk hatasını yaptı. Orada o kafayı vurdurmaması lazımdı.

Müthiş bir atmosferden belki de en zor deplasmandan Bursaspor galibiyeti kaçırarak beraberlikle döndü. Canları sağolsun. Ama bu maçtan çıkarılacak ders şu. Atacaksın. Buldun mu atacaksın. Yoksa işte gördüğümüz gibi kazanamıyorsun.

Her şeye rağmen bir puan deplasmanda gayet iyi. Ankaragücü maçında alınan üç puandan sonra bir puan daha etti dört puan.

Belli ki yeşil beyazlılar arayı iyi değerlendirmiş. Oyun, istek, hırs ve mücadele anlamında benden yeşil beyazlılara tam not..

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.