Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Galibiyet güzel

Yazının Giriş Tarihi: 22.04.2018 00:01
Yazının Güncellenme Tarihi: 22.04.2018 00:01

Sahada da kağıt üzerinde de favori olduğu bir maça kazandı Bursaspor. Küme düşmesi kesinleşmiş rakibi karşısında zaman zaman sıkıntılar yaşasa da kazanmasını bildi.

Böyle rakipler karşısında oynamak zordur. Takım küme düşse de oyuncular bu ligde kalma, kendilerini gösterme adına bireysel formu ön planda tutar. Karabüksporlu oyuncular bu nedenle mücadeleyi hiç bırakmadı. Ama kapasiteleri sınırlı o başka.

Bursaspor da açıkçası üç puan için iyi mücadele etti.

Hakemin verdiği iki penaltı kararı var ikisi de doğru. Serkan Çınar zaman zaman faullerde hatalar yapsa da yine de iyi bir yönetim gösterdi.

Batalla ve Yusuf’un oyuna katkıları fazlaydı. Galibiyette etkileri büyüktü. Barış’ın attığı üçüncü gol usta işiydi. Alkışı hak etti.

Her ne kadar rakip küme düşmesi kesinleşmiş olsa da galibiyet sevincinin yaşanması güzel. Bu galibiyetin mücadele, hırs ve istek sonucu gelmesi üç puanı daha anlamlı kılıyor.

Yeşil beyazlılar kalan maçları da en azından taraftarlarını üzmeyecek skorlarla bitirerek sezonu noktalamak zorunda. Ama oynanacak diğer maçlarda bu maç öncesinde olduğu gibi Bursaspor favori mi, hayır. Çünkü bizi pek çok maçta o kadar yanılttılar ki. Yine de alınacak maçlar yeni sezona umut aşılayacaktır.

Umudumuz gelecek sezona. Beklentimiz büyük. Sağlıklı bir planlamayla yeşil beyazlı camianın özlediği takıma kavuşması lazım. Ligi tanıyan, bünyeyle uyum sağlayacak bir teknik direktörle de bu sezonu unutarak kaldığı yerden devam etmelidir.

Çünkü yeşil beyazlı camia bunu hak ediyor...

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.