Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Fırsatlar kaçıyor

Yazının Giriş Tarihi: 16.12.2019 00:00
Yazının Güncellenme Tarihi: 16.12.2019 00:00

Bursaspor, geçtiğimiz haftadaki Giresunspor yenilgisinin ardından Altınordu deplasmanına mutlak galibiyet için çıktı.

Teknik direktör Yalçın Koşukavak geçtiğimiz haftanın en çok eleştirilen ismi olan kaptan Selçuk’u yanında oturttu. Yerine de uzun zamandır forma vermediği Emirhan Aydoğan’ı sahaya sürdü. Koşukavak ayrıca Latovlevici’ye dün forma vermedi.

Yeşil beyazlı ekip dün İzmir’de özellikle ilk yarıda yine çok kötü, hatta kötünün de kötüsü bir futbol ortaya koydu. İlk 45 dakikayı sadece ve sadece bir şutla bitirdi. O da cılız bir şut.

İkinci yarıda her iki takımda biraz daha farklı bir oyun tarzımsını benimsedi. Bu bölümde ev sahibi ekibin pozisyonlarında Çağlar ön plana çıkarken, yeşil beyazlı ekip, Kubilay, Burak, Seleznov ve Özer ile yakaladığı fırsatları değerlendiremedi.

Kanatları yine çok fazla etkili kullanamayan, sadece Burak Kapacak ile ileriye top taşıyabilen yeşil beyazlı ekibin zaten fol bulması mucizelere bağlıydı. O mucize dün akşam olmayınca gol gelmedi ve karşılaşma golsüz eşitlikle bitti.

Timsah bu beraberlikle kan kaybını sürdürdü. Şimdi haftaya yine İzmir deplasmanı var. Bu kez rakip Menemen ve daha güçlü bir takım. Bu kez üst gruptan iyice kopmamak için üç puan olmalı ama, nasıl olacak işte orasını hep birlikte göreceğiz.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.