Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Fırsatı kaçırdık!

Yazının Giriş Tarihi: 16.12.2018 00:02
Yazının Güncellenme Tarihi: 16.12.2018 00:02

Bursaspor üst üste kazandığı iki maçın ardından sahasındaki şok Antalya yenilgisinin ardından Göztepe deplasmanına çıktı.

Teknik direktör Samet Aybaba, sürpriz bir kadro ile çıktı İzmir deplasmanına.

Kaledeki Muhammed Şengezer değişikliğini birçok yeşil beyaz sevdalısı bekliyordu. Ancak savunmada Kaptan Ertuğrul Ersoy’un yedek soyunacağını kimse beklemiyordu. Aybaba, savunmada Chedjou-Vergini ikilisini oynatırken, uzun süre sonra ilk kez Tunay7ı kenara aldı ve Lima’ya ilk 11’de şans verdi.

Ancak gördük ki, ilk yarıda etkili bir oyun ortaya koyan Lima, ikinci yarıda sahada hiç ama hiç yoktu. Ayağına hiç top değmedi desek abartmış olmayız herhalde.

Kalede Muhammed güven verirken, orta alanda Saivet yine beklenilenden çok uzaktı. Daha maçın başında kaleci ile karşı karşıya pozisyonda kaçırdığı net fırsat ise ona hiç yakışmadı. Yeşil beyazlı ekip ilk yarıda bir de Lima ile net bir fırsatı harcarken, ikinci yarı ise adeta sahada yoktu.

Sol kanat yeteri kadar yine çalışmazken, orta alanda bir türlü üretken olamadık. Badji-Aytaç ikilisi yeteri kadar hücuma destek olamazken, Saivet hücuma hiç ama hiç katkı koyamadı. Umut Narin’in oyundan çıkmasından sonra ise hücum gücü iyice düştü. Bursaspor ikinci yarıda neredeyse topu hiç rakip kaleye götürmedi desek yalan söylemiş olmayız herhalde. Sonuç olarak Bursaspor, kazanabileceği bir maçtan bir puanla ayrıldı.

Şimdi ilk yarının son maçında sahamızda Evkur Yeni Malatyaspor’u konuk edeceğiz. Hiç olmazsa bu maçı kazanıp ilk yarıyı galibiyetle ve 20 puanla kapatalım.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.