Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Fırsat teptik!

Yazının Giriş Tarihi: 23.02.2020 01:22
Yazının Güncellenme Tarihi: 23.02.2020 01:22

Bursaspor, haftaya puan puana girdiği BB Erzurumspor’a deplasmanda 2-1 mağlup olarak büyük bir fırsat tepti.

Yeşil beyazlı takım maçı kazansa hem lig ikinciliğine oturacak, hem de ileriki haftalar için bir avans niteliğinde öne de geçmiş olacaktı. Ancak bu fırsat maalesef kullanılamadı.

Maçtan önce Teknik Direktör İbrahim Üzülmez’in de dediği gibi bu yenilgi ile hiçbir şey kaybedilmedi. Kazanılsaydı da her şey bitmeyecekti ama elde edilecek olan avantaj fırsatı kaçmış oldu.

Maça gelirsek, ilk 45 dakikada maalesef kaleyi savunmaktan başka bir şey yapamadık. İlk 20 dakikada orta sahayı geçemedik desek herhalde abartmış olmayız. Bu bölümde hem savunma hem Çağlar kalemizi iyi savundu. İkinci yarıda yenilen talihsiz golün ardından hemen beraberliği sağlamamız motivasyon için iyi oldu. Maçın son bölümünde önce Traore ardından Recep ile inanılmaz iki golü karşı karşıya kaçırdık ve bunların hemen ardından kalemizde golü görerek 3 puanı bıraktık. Biz iki Dakka önce atsak maç ev sahibi için bitecekti, atamadık, onlar attı ve bizim için maç bitti maalesef.

Evet; önemli bir üç puan kaybettik ama lig devam ediyor. Hemen toparlanıp, hafta içinde oynanacak olan Altay maçına konsantre olmak lazım. Rakip Yalçın Koşukavak, asıl sürprizi evimizde yaşamayalım.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.