Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

FETÖ kanserine devlet neşteri

Yazının Giriş Tarihi: 02.08.2016 01:20
Yazının Güncellenme Tarihi: 02.08.2016 01:20

Yalnız ve gururlu ülkem Türkiye’nin, FETÖ’cü ÖCÜ’lerin elinde nerelere kadar geldiğini, neler olduğunu, nereden beslendiklerini ve kimlerin neler yaptığını ayrıntılarıyla öğrenmesi için bir musibet yaşaması gerekiyormuş. ‘15 Temmuz’, bundan sonra ‘Türk halkının uyanmasının tarihi’ olarak da belleklere kazınacaktır.

Türkiye genelinde güvenlik kuvvetlerinin yaptığı operasyonlarda elde edilen bilgilerin değerlendirilmesi sonrasında FETÖ’cülerin beli kırılacaktır ancak tam olarak sonuç alınması için çok dikkatli bir ayıklama yapılması gerekiyor.

Binlerce ‘Işık Evi’nde yetişen insanımızın toptan yok edilmesi mümkün olmadığına göre; onların gerçeklerle yüzleşmesinin sağlanması daha akılcı olacaktır. Medyaya bu aşamada çok iş düşüyor. Anlatımlar, dokümanlar, filmler, fotoğraflar, yazılı ya da görsel materyaller, konuşmalar, emirler, hemen her sektördeki yapılanmalar, şemalar, örgütsel hiyerarşiyi gösteren hemen her türlü belge toplumu aydınlatmada temel işlev görecektir. Sosyal medya üzerinden doğru bilgilerin verilmesi de bu aşamada çok değerli… Başta da söyledik sadece gerçeklerin anlatılması bile yeterli…

Gelelim Bursa’ya… İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin, darbe girişiminin ardından yürütülen soruşturma kapsamında FETÖ'ye yönelik başlattığı operasyon, tüm hızıyla devam ediyor. Ellerinde kabarık bir liste olduğu kesin.

Otomotivin başkenti Bursa, tarım, turizm, makine, vagon, uçak, plastik, kimyasal ürünler, tekstil, bebe konfeksiyonu, sağlık, inşaat ve spor giyim gibi başlıca üretim alanlarında binlerce sanayici ve işadamına ev sahipliği yapıyor. FETÖ’cü ÖCÜ’ler için mümbit topraklar üzerinde yaşıyoruz. Muhafazakar bir kitleye sahip olan Bursa’da örgütün ileri gelenleri olduğunu tahmin ediyorum. Emniyet ve adalet sistemi bu isimlere mutlaka ulaşacaktır…

Gözaltına alınan Bursa eski valisi Şahabettin Harput, İl Emniyet eski Müdürü Ali Osman Kahya, İl Milli Eğitim eski Müdürü Atilla Gülsar, Bursa Vergi Dairesi eski Başkanı İbrahim Saydam, Demirtaş Organize Sanayi Bölgesi (DOSAB) Başkanı ve BTSO eski Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ferudun Kahraman ve oğulları, İnşaat Müteahhitleri Sanayici ve İş Adamları Derneği (İMSİAD) Başkanı Namık Ziya Mescioğlu, Bursa Girişimci İş Adamları Derneği (BUGİAD) Başkanı Ali Fuat Er ile birçok firma ve derneğin yöneticisi ile ilgili işlemler aldığım bilgilere göre devam ediyor. Eski vali Harput’un arkadan kelepçeli haline defalarca baktım. Nereden nereye diye düşünme zamanı…

Bursa’da gözaltında olanları Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ile Organize Suçlarla Mücadele Şubesi elemanları sorguluyor. Tüm bilgilerin doğru alınması, aralarında bağ kurulması, ev ve işyerlerinden elde edilen bilgi ve araç-gereçlerin dosyaya eklenmesi, belki yüzleştirme yapılması gibi süreçler yaşanıyor. Çünkü emniyette elde edilen her bilgi, FETÖ için yolun sonu anlamına geliyor.

Maddi boyut, asla gözden kaçmamalı. FETÖ’nün aldığı yolun temel taşları para ile örüldü… Buradan elde edilen para, altın, işyeri, konut, fabrika ve arsalara ivedilikle el konulması gerekiyor. Şirketlere kayyum atanması veya kapatılması gündeme taşınmalı. Kayyum daha doğru bir karar olacaktır.

Aralarında eski bürokrat, doktor, mali müşavir, sanayici, iş adamı, iş kadını, öğretmen, öğretim üyesi, subay, astsubay, savcı, hakim, avukat, esnaf, eczacı, reklamcı, basımevi sahibi, gazeteci, televizyoncu, bankacı, araştırmacı ve girişimci bulunan örgütün toplumu esir alan bir yapılanma içinde olduğunu biliyoruz artık.

Kanserin diğer dokulara zarar vermeden ameliyatla alınması aşamasında herkese büyük görev düşüyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.