Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Festivalde Cecile rüzgarı

Yazının Giriş Tarihi: 16.06.2019 00:00
Yazının Güncellenme Tarihi: 16.06.2019 00:00

Uluslararası Bursa festivali adına yakışır starlarla devam ediyor. Festival kapsamında mükemmel bir sesi daha dinleme şansına eriştik. Merşnos Kongre Merkezi'ndeki konserin sahibi ise hem Türkiye'de hem de dünya üzerinde milyonlarca izleyiciyi ekrana kilitleyen La Casa De Papel adlı dizide seslendirdiği "My Life Is Going On" şarkısıyla dikkat çeken  Cecilia Krull'du.

         Gerçekten dinledikce hayran kaldım, izledikçe büyülendim. Etkisinden uzun süre çıkamadm. Ne büyülü bir kaç saatti. 58.si gerçekleşen festivalde sevenleriyle ilk kez buluşan Cecille, en önemli yeni kuşak caz şarkıcılarından. Samimi bıcır bıcır tavırlarıyla sahneden yansıttığı pozitif enerji bütün salona yayıldı. Hatırı sayılır bir izleyici kitlesi karşısında zaman zaman Türkçe seslenenerk bizi şaşırtan Cecilia belli ki dersine iyi çalışmış. Gerçekten bravo.

         Işıltılı bol simli tulumuyla sahnede adeta parıldayan ünlü şarkıcı, kendisiyle ilgili bilgileri de paylaşmayı unutmadı.  Müzisyen bir aileden geliyor. Fransa, Küba, Almanya ve İspanyol kökenli.Ses renginin güzelliğiyle olduğu kadar besteci kimliğiyle de öne çıkıyor. Cecilia söyledi biz alkışladık. Ve sahnede olduğu süre boyunca enerjisi hiç düşmedi. Ekibiyle birlikte gönülleri adeta  fethetti. Konser sonunda ayakta alkışlandı. O kadar alışmıştık ki gitmesini istemiyorduk. Biss yaptık ve yeniden o güzel sesiyle bizi selamladı. Coşkulu alkışların karşılığı ise Cecilia cephesinde Türkçe "seni seviyorum" oldu.

Bu konseri kacıranlar için gerçekten üzüldüm. Kendi adıma da sevindim.

          Konser sonunda ise salon cıkısında uzun  bir kuyruk vardı. Cecilia Krull'un  Bursalı hayranlarıydı. Az önce dinledikleri ve izledikleri dünyaca ünlü starı fotoğraf karesiyle anılarında ölümsüzleştirmek istemislerdi belli ki.  Teşekkürler Cecilia. Biz de seni çok sevdik.

         Bu arada bir de dipnot yazmak istiyorum. Merinos Kongre Merkezi'nin özellikle 1.balkondan konser izlemek gerçekten işkence. Koltuklar o kadar arkadaki arkanıza yaslandığınız zaman, sahneyi göremiyorsunuz.Balkonun korkuluk demiri direk  gözünüzün önüne denk geliyor. Arkanıza yaslanmazsanız öne eğilerek sahneyi görme şansınız var. Sayın yetkililer belki bir çözümünü  bulur da biz de eziyet çekmemiş oluruz. Ne demek istediğimi anlamnız için gidip konser izlemeniz yeterli.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.