Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Favorim Bursaspor

Yazının Giriş Tarihi: 02.12.2018 00:03
Yazının Güncellenme Tarihi: 02.12.2018 00:03

Geçen hafta deplasmanda alınan havalı mı havalı 4-2’lik deplasman galibiyetinin ardından bugün rakip BŞB Erzurumspor. Son haftalarda özellikle kendi sahasında kazanma alışkanlığı edinen Erzurumspor.

2-0 geriden gelip maçı 4-2 kazanan Bursaspor için bugünkü maçta galibiyetten başka bir sonuç düşünülemez. Bugün alınacak bir galibiyet daha hem Samet hoca için hem de takım için olan güveni daha da artıracaktır.

Geçtiğimiz haftanın yıldızı şüphesiz ki Umut Nayir’di. Umutla ilgili düşüncelerimi zaten sürekli yazıyorum. Daha hiçbir şey görmedi yeşil beyazlı taraftarlar. Sahada yüzde otuzu bile yok henüz Umut’un. Samet hocayla daha da kendini bulacaktır ve inanıyorum ki milli takıma gidecektir.

Ve Latovlevici. Türkiye’ye geldiğinden beri onu en iyi kullanan hoca yine Samet Aybaba. Arkasında Umut Meraş olunca Lato da geç daha rahat oynuyor hem de hücum organizasyonlarında etkili oluyor. Gol atıyor, asist yapıyor.

BŞB Erzurumspor karşısında da Bursaspor’un takım halinde iyi bir futbol oynayacağını ve üç puanı alacağını düşünüyorum. Her geçen hafta gerek futbol gerekse sonuç olarak üstüne koyan yeşil beyazlıların bir de bugün taraftarıyla bütünleşeceğini düşünürsek üç puan için her şey müsait olmuş demektir.

Geriye çıkıp oynayıp hak ederek kazanmak gerekiyor. Bursaspor için rahat bir maç gibi görünse de her maçın zor olduğu gerçeğini unutmayalım. Ancak rakibe saygı göstererek çıkıp takır takır futbol oynayarak kazanmanı zevki de bilirsiniz ki başka olur.

Rastgele...

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.