Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Favori Bursaspor

Yazının Giriş Tarihi: 18.08.2018 00:02
Yazının Güncellenme Tarihi: 18.08.2018 00:02

Rakip Kayserispor ve sevgililer buluşuyor. Yani yeşil beyazlı taraftarlar ve Bursaspor. Bu sezon ilk iç saha maçı. Öyle tahmin ediyorum ki bugün tribünler tıklım tıklım olacak.

Yeni bir heyecana yelken açan Bursaspor’u geçen hafta yenilmesine rağmen Fenerbahçe karşısında beğenmiştik. Deplasmanda oynanan maçın Bursaspor açısından en belirgin özelliği hırs ve istekti.

Bugün Kayserispor karşısında da Yeşil beyazlıların aynı şekilde oynayacağını düşünüyorum. Hırslı, istekli ve disiplinli...

Son transferlerle birlikte daha da güçlenen Bursaspor, bu maçın favorisi. Elbette hiçbir maç oynamadan kazanılmaz ama kağıt üzerinde de saha içinde favori Bursaspor.

Samet hocanın da rakibi tanıması büyük avantaj. Bunu maç içinde de göreceğiz.

Bu maçta Stancu’nun oynatacak olması da avantaj. Stancu takımın en hareketli oyuncularından biri ve Lima’yla iyi anlaşacaklarını düşünüyorum.

Bursaspor’la Kayserispor arasında oynaman maçların istatistiğine baktığımızda gerginlik dikkat çekiyor. Şu ana kadar oynanan son 13 maçta 11 kırmızı kart çıkmış. Aman dikkat.

Bir diğer dikkat çeken de ligde iki takımın oynadığı 22 maçtan sadece 1’i berabere bitmiş. 10 maçı Bursaspor, 11 maçı Kayserispor kazanmış. Bursa’da oynanan son 5 maçın 4’ünü Bursaspor, 1 maçı da Kayserispor kazanmış. Görüldüğü gibi berabere bitmeyen maçlar...

Açıkçası beklentim karşılıklı gollü bir maç ve Bursaspor’un galibiyeti. Bakalım neler olacak. Ama inşallah istatistiklere de yansıyan gerginlik bu maçta olmaz...

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.