Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Favori Başakşehir Ama!

Yazının Giriş Tarihi: 23.02.2019 00:05
Yazının Güncellenme Tarihi: 23.02.2019 00:05

Son yazımızın başlığı “bu takımın hali ne?” idi. İnan’ın Bursasporla ilgili güzel şeyler yazmak istiyorum. Ama bir türlü olmuyor. Son haftalarda alınan sonuçlar ve geçen hafta iç sahada rakibe verilen 6 puanlık maç tam bir şoktu. Skoru geçtim oyun olarak da maalesef iç açıcı değildi.

Şimdi ortada böyle bir tablo varken gel de Başakşehir maçını yaz. Şimdi bu oyunla ben Bursaspor gider Başakşehir’i deplasmanda yener desem siz bile gülersiniz. Maalesef tablo bu kadar kötü.

Sezon başından beri vurguladığım en önemli konu aman Bursaspor son iki sezonda yaşanan kabusu yaşamasın.

Sayısı çok olmak kaydıyla zaman zaman tek devrelik iyi futbol görüyoruz ki ligde kazanmaya yetmiyor.

Beraberliğin her zaman kendini Kandırmak olduğunu savundum ve beraberliğin kaldırılmasıyla alakalı yazı da yazdım. Kalkar mı bilmem. O sonraki iş.

Gelgelelim ligin sonuna yaklaşıyoruz ve moralden bitik bir takımın lider Başakşehirle deplasmanda oynayacağı maçı yazmak zorundayım.

Ne diyeceğimi de bilemiyorum. Açıkçası yeşil beyazlıların alacağı bir beraberlik iyi sonuç. Öyle ya madem beraberlik sevince akla Bursaspor geliyor, o zaman bu maçın stratejisi bu olmalı. Elbette ki bulursan pozisyon atarsın, o ayrı. Ama bu maçta öncelikle gol yememeye dikkat etmek gerekiyor.

Robinho ve Visca maçın başından sonuna kadar marka edilmeli. Boş bırakılmamalı. Özellikle Visca gol yollarında Başakşehir’in kilit oyuncusu.

Çok fazla bir öngörüde bulunamıyorum açıkçası. Bu maçın favorisi Başakşehir. Ama Bursaspor beni hep hayal kırıklığına uğrattı bu sezon. Şimdi bir kez daha beni şaşırtması ve Başakşehir’i deplasmanda yenmesi inanın en çok beni sevindirecektir.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.