Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Fatura Güvence Sigortası

Yazının Giriş Tarihi: 04.06.2017 01:52
Yazının Güncellenme Tarihi: 04.06.2017 01:52

Fatura Güvence Sigortası Nedir ?

Birkaç Sigorta şirketi tarafından farklı teminat ve farklı içerik ile verilen bir garanti ödeme teminatıdır.

Sigorta Ettiren tarafından Sigortalı Müşterileri hesabına yaptırılan işbu Sigorta ile,Sigortalı Müşterilerin vefat, işsiz kalma ya da kaza nedeniyle daimi maluliyet hâllerinin gerçekleşmesi sonucu poliçede belirtilen Kredili Satış Sözleşmesine istinaden yapması gereken ödemelerini azami tazminat tutarı ile sınırlı olmak ve Ferdi Kaza Sigortası Genel Şartlarının uygulanabilir hükümleri ile Poliçe, işbu özel şartlar limit, hüküm ve şartları çerçevesinde teminat altına alınır.

· Sigortanın poliçe süresi 1 yıldır. Bu 1 yıl içerisinde kaza, deprem veya terör sonucu yaşam kaybınız ya da sürekli sakatlığınız durumundada, talebinize uygun olarak belirlenen ve poliçede yer alan teminat tutarı yine talebinize uygun olarak belirlenen ve poliçede yer alan teminat süresi boyunca vefat durumunda lehdara, sürekli sakatlık durumunda sigortalıya ödenir.

·

· Teminatlar

· Kazaen Yaşam Kaybı Sigortalının poliçe teminatına giren bir kaza sonucunda derhal veya kaza tarihinden itibaren 1 yıllık zaman dilimi içerisinde yaşam kaybı sonucunda kanuni varislerine ödenecek tazminattır. Tazminat ödenirken teminatta belirlenen aya kadar müşterinin hesabına aylık düzenli ödeme yapılır. Vefaat eden müşteri hesapları kapatılmaktadır. Müşteri hesabına nasıl ödeme yapılacak?

· Kazaen Sürekli Maluliyet Sigortalının poliçe teminatına giren bir kaza sonucunda derhal veya kaza tarihinden itibaren sürekli sakat kalması neticesinde genel şartlarda belirtilen sakatlık oranları dahilinde kendisine ödenecek tazminattır. Tazminat ödenirken teminatta belirlenen aya kadar müşterinin hesabına aylık düzenli ödeme yapılır Vefaat eden müşteri hesapları kapatılmaktadır. Müşteri hesabına nasıl ödeme yapılacak? (Kanuni varislerine yapılacaktır)

·

Özellikle araç kullananların dikkat etmesi gereken bir hususu belirtmeden yazıma son vermek istemedim

Haziran ayı itibarı ile havaların ısındığı şu mübarek Ramazan ayında Trafik kazaları ve Trafik’te yaşanan yol verme kavgasının yaşanmamasını diler ,Bu mübarek ayı önce Sabır ve karşılıklı saygı ile atlatacağımızı umar,yapmış olduğumuz ibadetlerin ALLAH C.C katında kabul edilmesini dileyerek, herkese Hayırlı pazarlar diyorum..

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.