Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Fark olabilirdi!

Yazının Giriş Tarihi: 03.09.2018 10:08
Yazının Güncellenme Tarihi: 03.09.2018 10:08

Bursaspor dün akşam kelimenin tam anlamıyla Kartal’ı elinden kaçırdı.

Transferin son gününü hareketli geçiren Bursaspor, maça da yeni oyuncuları ile çıktı. Yeni transferlerden Chedjou ve Latovlevici ilk 11’de sahaya çıkarken, Sakho oyuna ikinci yarıda dahil oldu. Umut Nayır, Vergini ve Umut Meraş’ta yedekler arasındaydı.

Teknik direktör Samet Aybaba kadroda bir sürpriz daha yaparak Yusuf’u kenara çekti ve genç Burak’a görev verdi. Ancak, 30.dakikada Burak’ı kenara alıp Yusuf’u sahaya sürerek rakibi biraz daha baskı altına aldı.

Tribünleri dolduran taraftarlarının da desteği ile Beşiktaş maçına mutlak galibiyet için çıkan yeşil beyazlı ekip, maça adeta fırtına gibi başladı. 10.dakikada Furkan7ın nefis pasında Lima kaleci ile karşı karşıya kaldı ancak bu oyuncunun şutunu kaleci çeldi ve ardından da savunma tehlikeyi uzaklaştırdı. Bu pozisyonda Bursaspor net bir golden oldu. 31ðe ise Furkan karşı karşıya ancak Vida’nın müdahalesine hakem Cüneyt Çakır ‘Devam’ dedi. 42’de ise Latovlevici’nin sol kanattan uzun taç atışında altı pas karıştı önce Lima ardından Yusuf vuramadı ve net bir fırsat daha kaçtı. Bu pozisyonların ardından soyunma odasına 3-0 önde gitmek varken tabela 0-0’ı gösteriyordu.

İkinci yarıya konuk takım daha iyi başladı ve ilk atağında da Babel’in golüyle 1-0 öne geçti. Bu gol yeşil beyazlı ekipte moralleri bozdu, futbolcular oyundan düştü. Mücadele uzun süre orta saha mücadelesi şeklinde geçti ve iki takımda pozisyon üretemedi. Bu biraz da rakibin oyunu sürekli yavaşlatma isteğinden ve oyuncuların düştükleri yerden kalkmamasından da kaynaklandı.

Ancak oyun son 10 dakikada tekrar hareketlendi. Tribünlerin de ateşlediği Bursaspor daha çok rakip kaleye gitmeye başladı. İkinci yarıda oyuna giren Sakho, ileride daha çok top tutmaya başladı ve bunun sonucunda da pozisyonlar gelmeye başladı. 84’te Latovlevici’nin herkesin ‘Gol’ diye ayağa kalktığı şutunun ardından 86’da Sakho’nun golü geldi ve Timsah Arena adeta bayram yerine döndü. Uzatma dakikalarında rakip kalede ikinci golü arayan Timsah, 90+3’te az daha kalesinde golü görüyordu. Bu pozisyonda kaleci Okan Koç Timsah’ı adeta ipten aldı ve alınan 1 puanda büyük pay sahibi oldu. 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.