Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Fark kaçtı

Yazının Giriş Tarihi: 27.10.2018 00:03
Yazının Güncellenme Tarihi: 27.10.2018 00:03

Bursaspor farkı kaçırdı, bu net. Tam Sakho’nun maçıydı. Eğer Sakho oynasaydı gerçekten Yeşil Beyazlılar önemli bir farkla haftaya damga vurabilirdi. Ama buna rağmen gol vuruşlarındaki beceriksizlik ve çizgiden çıkartılan top farka engel oldu.

2-0’dan sonra nasıl olsa kazandım düşüncesinden midir nedir Bursaspor’un temposu düştü. Bu da Alanyaspor’a cesaret verdi. Alanyaspor son haftaların kötü oynayan ve kaybeden takımlarından biri. Toparlanmaları zor görünüyor. Verdikleri pozisyonlardan dediğim gibi Bursaspor yararlanamadı.

Tunay ve Stancunun pas verecekleri yerde takımı düşünmeyip kendileri vurması farkı önleyen başka bir nedendi. Ama yine de önemli olan pozisyona girmek. Ayrıca Tunay’ın herhalde en çok pozisyona girdiği maçlardan biridir bu maç. Demek ki on numara İÇİN daha önce de söylediğim gibi doğru isim Tunay

Samet hoca da eksikleri düşünecek olursak iyi bir kadro sahaya sürdü. Sadece Lima’yla maça başlamasını bekliyordum. Latovlevici’nin sol ileride oynaması ataklara zenginlik kattı ama her maçta bu olacak diye bir kaide Yok tabii ki..

Baştan sona üstün oynadığı maçta Bursaspor’da Ertuğrul, Barış, Aytaç ve Badji görevlerini eksiksiz yapan oyunculardı. Bu arada Barış ve Ertuğrul’un kısa süren gerginliği maçtan sonra tribünlerin de isteği doğrultusunda yerini kardeşliğe bıraktı. Maç içinde böyle şeylerin yaşanması da çok normal ayrıca...

Dokuz haftada sadece bir galibiyet alan Bursaspor ikinci galibiyetini aldı. İkinci galibiyet de sahasında. Altı beraberlik var. deplasman için iyi ama sahanda bugün olduğu gibi kazanacaksın. Hele böyle rakipler karşısında.

Kazanma alışkanlığının olması açısından bu galibiyet yeşil beyazlı takıma ilaç gibi geldi. Puan olarak da artık yukarılara tırmanmak gerekiyor. Dilerim bu bir başlangıç olur.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.