Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Eyyy Altepe!

Yazının Giriş Tarihi: 08.01.2020 00:03
Yazının Güncellenme Tarihi: 08.01.2020 00:03

Göreve geldiği günden beri Bursaspor'un sorunlarıyla dertlenen ve çözüm üretmeye çalışan Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Timsah Arena'dan çektiği kadar hiçbir şeyden çekmedi doğrusu. Bursa ve Kayseri haricinde stadyumlar diğer illerde devlet tarafından yapılırken, ne hikmetse o dönemin belediye başkanı Recep Altepe attı kendi ortalığa "belediye yapacak" diye ısrarcı oldu. Stadın belediyeler tarafından yapılamayacağını aradan geçen uzun yıllar sonra acı tecrübeyle test etmiş olduk.

Ey Altepe, hangi akla hizmet stadın yapımını üstlendiniz hem kendinizi hem de Bursaspor taraftarlarını rezil rüsva ettiniz. Bir stadı dahi yapamazken onca yıl belediye başkanlığı nasıl yaptınız gerçekten hayret!.. Sizin elinize yüzünüze bulaştırdığınız stadyum işini Alinur Aktaş toparlamaya çalışsa da, öyle berbat etmişsiniz, öyle çamura saplanmış ki stad, nereden tutsa elinde kalıyor.

Henüz Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından görevden alınmamıştınız. "Stadın kafası nerde?" diye sorduğumuz da "kafayı kafanıza takmayın" diyerek sizce komik ama bize göre nahoş bir şekilde cevap vermiştiniz. Aradan uzun yıllar geçti ama stadın kafası hala yok. Herkes Alinur Aktaş'a yükleniyor ama bu ayıp aslında sizin. Sizin sorumsuzca attığınız bütün adımlar, Alinur Aktaş'a kördüğüm olarak miras kaldı. Aktaş çabalıyor olmuyor. Eldeki maddi güçte ortada. Stad kamburunu bu kentin sırtına siz yüklediniz. Umarım biri çıkar bunun hesabını mahkemede sorar. Gerçekten bu konu hakkında hesap vermeniz gerektiğinizi düşünüyorum.

Katıldığı tüm toplantılarda Timsah Arena, duvar gibi çıkıyor Alinur Aktaş'ın karşısına. Alinur Aktaş'a bu kez de BTSO'nun Bursaspor toplantısında soruldu. Bittiğini söylese de, O da inanmıyordu söylediğine. Stad çok eksik, her yönüyle hem de. Bursaspor Kulübü'nden 5 yıl boyunca tek kuruş kira ödemesi alamadıkları için, kira karşılığında loca aldıklarını söyleyen Aktaş, bu yüzden soruşturma geçirdiklerini de anlattı. Tüm dünyanın merak ettiği timsahın kafasının akıbeti de belli oldu bu arada, Nisan ya da Mayıs aylarında tamamlanıyor. E hadi hayırlısı diyelim. Altepe'nin söylemiyle kafayı kafaya takmayı bırakacağız mayısta.

ADRES MESUT MESTAN

Timsah Arena'nın altındaki alanların kiraya verilmesi gerektiği ile ilgili sorunun muhatabı olarak ise Bursaspor Kulübü Başkanı Mesut Mestan'ı gösterdi. "Bu konunun muhatabı belediye olarak biz değiliz" dedi, üstelik haklı da. Büyükşehir Belediyesi'nin görevi halka hizmet etmek. Stada gelir elde etmek için dükkanları kiraya vermek, emlakçılık değil. Bu işte sorumluluk Mesut Mestan'a ait. Yönetim kurulunda bulunan yöneticilerini uyaracak ve harekete geçirecek. Üstelik dükkanların kiraya verilmemesi için bir engel de yok. E daha ne bekliyorsunuz sayın Mestan. Yönetiminiz biraz çalışmalı artık. Taşın altına gövdeyi sokma vakti. Stadın ismi için de altındaki dükkanların kiraya verilme işi için de düğmeye basmalısınız. Bunu başarmak için de yönetiminizde olan diğer isimlerden destek almalısınız. Onlar da maddi açıdan kesenin ağzını açmak zorunda. Güzel bir yönetim örneği vererek adınızı tarihe altın harflerle yazdırmak sizin elinizde. Başaramamak için önünüzde bir engel yok. Bu ligden ya çıkacağız ya da çıkacağız. Haydi çalışma zamanı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.