Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Eyvah eyvah!

Yazının Giriş Tarihi: 25.02.2017 00:00
Yazının Güncellenme Tarihi: 25.02.2017 00:00

Olmuyor, olmuyor, ne yapılsa, ne edilse olmuyor.

Tamam hakemler Bursaspor’u doğruyor, Federasyon buna göz yumuyor, yeşil beyazlı ekibin Federasyon temsilcisi Bursaspor’un haklarını savunmak değil de işin havası-cakası peşinde.

Hepsine kabulüm de, iyi de biz sahada ne yapıyoruz. Buna da bir bakmak lazım.

Dün akşam Kasımpaşa maçının ilk yarısında aslında her şeyde fena gitmiyordu. Oyun ortada, net pozisyon bakımından Bursaspor daha iyi durumdaydı. Hatta direkte patlayan birde şutumuz var.

Ama ilk yarının sonlarına doğru yine hakem faktörü ortaya çıktı. Özgür Yankaya, yana yana Bursaspor’u da yaktı ve ipini çekti. Penaltı pozisyonundan önce adam rövaşata yapacağım diye adeta Ertuğrul’un suratını dağıtacaktı Yankaya ‘devam’ dedi. Ardından penaltı pozisyonunda top Ertuğrul’un eline ermeden adam zaten öyle bir taban giriyor ki, Ertuğrul’un ayağını kıracak ve bu yüzden de top geliyor Ertuğrul’un eline. İyi güzel de öncesinde faul var. Yalandan öyle yere eğilerek pozisyonu izleyen ve eliyle ‘devam’ işareti yapan Yankaya, penaltıyı asırlar sonra veriyor ve birde niye çıkarttığını anlamadığımız bir kırmızı kartla Timsah’ı ‘çifte kavrulmuş’ yaptı.

İkinci yarı mı, işte orası facia.

Takım 10 kişi kalmış, sahada koşacak insana ihtiyaç var, mutlu hoca takımın en gencini Onur’u dışarı aldı. Forvetlerden birini yani Stancu-Kubilay ikilisinden birini çıkarmak varken. 10 kişi kalınca orta sahada Batalla-Jorguera ikilisi de çok lüks kaldı. Biri kenara gelmeliydi. Ama olmadı, olmadı ve her geçen dakika dağıldık da dağıldık ve bu dağılmayı artık kim nasıl toplar bilemiyorum.

Bu arada Sivok geride adeta el bombası. Sezon sonunda gidecek ve kendisinden hiçbir beklentimiz olmayan bu el bombasını artık kenarda oturtalım lütfen. Ha bir de Merter iyiyse, sakat değilse, kadroya giriyorsa 18’de değil, 11’de olur ve ikinci el bombası Faty de Sivok gibi kenarda bekler.

Dün akşam bu sezon ilk kez 4 gol birden kalemizde gördük. 4 gol bir yana resmen dağıldık eve bu dağılmayı nasıl toplarız konusu bu sabahtan itibaren hemen masaya yatırılıp çözüm üretilmeli.

Yoksa durum eyvah ki eyvah..

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.