Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Ey şakirt...

Yazının Giriş Tarihi: 05.08.2016 00:11
Yazının Güncellenme Tarihi: 05.08.2016 00:11

Çok şükür 15 Temmuz gecesi başlayan terörist eylem soslu darbeyi atlattık ve devletimiz hainleri temizlemek için gerekli adımları atıyor. Bu süreçlerle ilgili yapılanları ve gelişmeleri zaten her gün haberlerde izliyoruz.

7 Ağustos'ta muhteşem bir finalle sona erecek meydanlardaki vatan nöbeti sürüyor. Bu arada Yenikapı'da 2 milyon kişinin katılımıyla gerçekleştirilmesi beklenen finale, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin dün twitter üzerinden yaptığı açıklamayla katılacağını belirtmesi ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da bu tweetleri retweetlemesi çok anlamlıydı. Mitinge katılmayacağını açıklayan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu zaten hiç konuşmaya gerek yok. Kılıçdaroğlu hala bildiğiniz gibi.    

 

FETÖ

Ben bugün aslında güncel gelişmelerden ziyade biraz tefekkür etmeyi ve bir FETÖ'cü gibi düşünerek empati yapmayı istedim. Öncelikle şunu belirmeliyim ki, burada kast ettiğim tabandaki FETÖ mensupları. Yani hala şok yaşayıp, 'hayır canım bizim yıllarca hizmet ettiğimiz cemaat böyle bir şey yapmış olamaz, bu işi bize yıkmaya çalışıyorlar' diye düşünenlerdir. Yoksa işin tepesindekiler zaten işin içinde ve kime hizmet ettiklerini, yedikleri herzeleri bizden çok daha iyi biliyorlar.

Bir an için FETÖ'cülerin (birçoğu ölü taklidi yapsa da, bazıları hala korsan hesaplarla sosyal medyada fikir beyan ediyor) dediği gibi bu işin içinde olmadıklarını, kendilerine tuzak kurulduğu yönündeki iddialarını doğru kabul edelim. O zaman cevaplamaları gereken bazı sorular var.

 

FETÖ tabanının cevap araması gereken sorular

Şakirtlerin öncelikle kendilerine şu soruları sorup, cevaplarını vererek işe başlaması lazım.

1. Bu iktidar döneminde dershanelerin kapatılması sürecine kadar yaptığınız hizmetlerde bir engelle karşılaştınız mı?

2. İşi insanları Allah'a yakınlaştırmak, ahiretini kazandırmak olan İslami bir cemaat, paraya pula, bankaya, holdinge vs bu kadar bulaşır mı?

3. Bir cemaat; yargı, emniyet ve askeriye başta olmak üzere tüm devlet kadrolarında yer tutmak için bu kadar çaba sarf eder mi?

4. Asıl hedefi ahireti kazanmak olan insanlar, bu dünyadaki makamlar için kendilerinden olmayan Müslümanlara her türlü ayak oyununu yapıp tuzak kurar mı?

5. İşi ilim irfan öğretmek olan bir cemaat, emniyetteki ve yargıdaki elemanları üzerinden bulunduğu ülkenin iktidarına kumpas yapar mı?

Yukarıdaki bu soruları elini vicdanına koyarak yanıtla ey FETÖ mensubu. Bu sorulardan bir tanesine bile evet diyebiliyorsan sana artık söyleyecek bir şeyim yok ama aklı başında herkesin bu soruların tamamına cevabı 'hayır' şeklinde olacaktır.

Zaten bu soruların cevabının 'hayır' olduğunu biliyorsan, yanlış yolda olduğunu görmen, seni Allah'a değil iblise yaklaştıran bu yoldan ayrılman için bu son darbe girişimini FETÖ'nün yapmış olmasına gerek var mı?

 

Köprüden önceki son çıkış

Her şey delilleriyle ortada olduğu halde, bu kadar vahşice bir eylemi FETÖ'ye konduramayan şakirtler, bundan önce yapılanları içinize sindirebiliyor musunuz?

Size FETÖ tarafındaki abiler tarafından söylenenler yerine azıcık aklınızı çalıştırsanız zaten her şeyi tüm çıplaklığıyla göreceksiniz. Aklınızı kiraya vermekten vazgeçtiğinizde, Allah ile aldatılmayı da bırakmış olacaksınız.

O yüzden, bu ülkede yaşayan vatansızlar olarak kalmak istemiyorsanız, kendi günahlarınızın cezasını çocuklarınız da çeksin istemiyorsanız gelin bu işten vazgeçin ama takiyye yaparak değil. Samimi olun ve önce sağlam bir tövbe edin. Sonra devletin ilgili mercilerine başvurun ve ne biliyorsanız anlatın.

Ey şakirt, bak senin o çok büyük abilerin, koca koca imamların çoktan yurt dışına kaçtılar bile. Yine kala kala sen ile biz kaldık. O yüzden, yarın yine bizim yüzümüze bakabilmek istiyorsan önce Allah'ın, sonra da milletin huzurunda arınmalısın. Devletine sığın ve en ufak detayına kadar bildiklerini anlat. Belki senin vereceğin bir bilgi kırıntısı, bu vatana yapılacak başka bir hainliği engeller. Gel bu son çıkışı da kaçırma. Gerekirse devletin vereceği cezayı çek ama yarın mahşerdeki şiddetli cezadan kurtulmaya çalış.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.