Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

En iyi transferimiz Samet Aybaba

Yazının Giriş Tarihi: 28.10.2018 00:01
Yazının Güncellenme Tarihi: 28.10.2018 00:01

Samet Aybaba'nın da dediği gibi Alanya karşısında alınan 2-0'lık galibiyet ve kazanılan 3 puan bizim için eşik atlama maçıydı. Takım olarak buna gerçekten ihtiyacımız vardı. Bursasporlu futbolcular daha maça ısınamadan buldukları golle bizi şaşırttılar. Çünkü ilk kez ilk dakikalarda gelmişti gol. İlk 45 dakika muhteşem bir performansla sahadaydılar. Soğuk havada iç ısıtan futbolla gerçekten mucize gibiydiler. Ha bu arada es geçmeyeyim. Hepimiz VAR travması yaşıyor olmalıydık ki golden bir müddet sonra daha VAR'ın devreye girmesini ve golün iptal edilmesini bekledik. Ama golü Sakho atmadığı için beklentimiz kısa sürdü. VAR kararı genelde Sakho'nun gollerinden sonra devreye giriyordu ne de olsa.

Samet Aybaba, yine altyapıdan gençlerle sahadaydı. Bunu çok önemsiyorum. Aybaba'nın yeni inşaa ettiği takımda taze filizlere yer veriyor olması, Bursaspor'un geleceğinin ne kadar sağlam temellere dayandırılacağının da bir göstergesi bana göre. Ve ben bunu çok önemsiyorum. Ayrıca milyon Euro’lar ödeyerek futbolcu transferleri yapmak zorunda kalmayacağız. Yetenekleri kendi altyapımızdan çıkartıp monte edeceğiz takıma. Bravo Samet Aybaba. Tam bir yetenek avcısısın. Bana göre bu takıma yapılan en iyi transfer Samet Aybaba'dır. Tablo ona işaret ediyor. Demek ki altyapını iyi kullanırsan, menajerleri devreden çıkarırsan, para saçıp borçlanmak gerekmiyormuş. Altyapıya yönelin, değerlendirin derken bu tabloyu kastediyorduk. Vallahi Samet Hoca ve ekibine ne kadar teşekkür etsek az. Samet Hoca ile beraber Bursaspor yenilmezlik zırhını da giydi çok şükür. Armayı parlattı, içine özgüven doldurdu. Dün asla unutulmamalı. Bu takım bazıları için kolay lokmaydı. Kimse çekinmez olmuştu. Bu Bursaspor'dan artık herkes korkuyor. Ne güzel bu günlere tekrar geri dönmüş olmak.

Uzun süredir böyle bir Bursaspor izlemiyorduk. Samet Hocalı Bursaspor sahasında kaybetmiyor. İnşallah bu lig sonuna kadar böyle devam eder. Küfürden alınan cezalar nedeniyle 14 bin taraftarın olduğu Timsah Arena'dan maçın ikinci yarısında br şey dikkatimi çekti. 3 ayrı tribünde farklı tezahürat vardı. Bütünlük yoktu. Herkes ayrı telden takılıyordu. Adeta kakafoni vardı o anlarda Timsah Arena'da. Sıkıntı neydi anlamasam da taraftarsız maç izlemek kadar tatsız tuzsuz bir şey yok gerçekten. O nedenle tribünün büyükleri artık şu küfür olayına bir nokta koymalı. Hem size yazık hem kulübe yazık. Zaten kasa boş bir de sizin ettiğiniz küfürler yüzünden giden milyarlar yazık. Buna bir dur demenizde yarar var. Küfür etmeyin ettirmeyin.

Trabzonspor maçı var önümüzde. Kazanırsak çarşı pazar karışır. Bursaspor kendinden emin adımlarla çıkışını sürdürür. Tam 3 sene boyunca özlenen Bursaspor'a kavuşmuşken Karadeniz'de 3 puanı cebimize koyarız umut ediyorum. Bu arada Samet Hoca'nın Stancu ile maç sonrasında söyledikleri de dikkat çekici. Stancu’nun özgüven sıkıntısı olduğunu söyledi Samet Hoca. Stancu'nun iyi bir oyuncu olduğunu, motive etmek için çabaladıklarını ve taraftardan da bu çalışmaya destek vermelerini rica etti. Ve taraftara "Hep birlikte onu kazanalım" diye seslendi. Evet artık Stancu oyundan çıkarken ıslıklamayın biraz sabırlı olun. Evet dün elinden geleni yapmasına rağmen golle bir türlü buluşamadı. Ama ona ihtiyacımız var. Bu gerçeği de kulak arkası etmeyin. Kasamız tam takır, bunu göz ardı etmeyin. Sakin kalın.

Maçın en hoş olmayan enstantenesine imza attı Barış Yardımcı. Mesele neydi, neden böyle tavır sergiledi açıkçası beni ilgilendirmiyor. Ama başına su şişesi atıldığında da bu sütunlarda Barış'a yapılanların yanlış olduğunu yazmıştım. Bu kez yanlışı Barış yaptı. Ertuğrul bu takımın kaptanı Barış. Sen milyonların önünde böyle bir tavır sergilersen hata yaparsın. Olmaz. Gerçi maç sonunda taraftarın sayesinde ikili arasında buzlar erise de akıllarda Barış'ın Ertuğrul'a bağırdığı o görüntüler kaldı. Umarım Barış futbolunla iz bırakırsın bu tarz nahoş davranışlarınla değil.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.