Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Zonguldaklı radyatör firması Emko Isı, İranlı firma ile anlaştı

Emko Isı, İranlı firma ile dev bir ekonomi anlaşması imzaladı. Zonguldak’ta üretilecek kombiler, İran’da tamamlanarak piyasaya sürülecek.Zonguldak’ta 1995 yılından bu yana panel radyatör, havlupan ve katı yakıtlı kazan üreten Emko Isı,...

Haber Giriş Tarihi: 04.09.2016 11:14
Haber Güncellenme Tarihi: 04.09.2016 11:14
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Emko Isı, İranlı firma ile dev bir ekonomi anlaşması imzaladı. Zonguldak’ta üretilecek kombiler, İran’da tamamlanarak piyasaya sürülecek.
Zonguldak’ta 1995 yılından bu yana panel radyatör, havlupan ve katı yakıtlı kazan üreten Emko Isı, 2015 yılında ise kombi sektörüne adım attı. Türkiye’nin 81 ilinde satış desteği ile büyüyen firma son olarak İranlı Hamgam Khodro firması ile el sıkıştı. Anlaşma kapsamında yarı mamül şeklinde üretilecek kombiler, İranlı firma tarafından tamamlanarak müşteriye sunulacak. Bir çok otomobil firmasının sac parçalarını üreten Hamgam Khodro firmasının yetkilileri Zonguldak’a gelerek Emko’nun fabrikasında incelemelerde bulundu. Yönetim kurulu başkanı Mohamad Jabbarzare, genel müdür Hossin Riyahi ve dış ticaret müdürü Mehran Valaei, Arı Şirketler Grubu ve Emko Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Günay ile bir araya geldi. Yapılan görüşmelerin ardından taraflar anlaşmaya vararak el sıkıştı. 56 ülkeye ihracat yapan Emko, yıllık 200 bin adet kapasite ile kurduğu kombi fabrikasında İran başta olmak üzere Çin, Rusya, Azerbaycan gibi ülkelere satış yapıyor.
Türkiyede de 81 ile satış ağı kurduklarını ifade eden Emko Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Günay, “Yıl sonuna kadar bütün illerde kombi satış ve servislik hizmetine de başlıyoruz” diye konuştu.
Firma yetkilileri anlaşmanın iki tarafa da hayırlı olmasını diledi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.