Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yükselir Group Ve Eınhorn Ortaklığı Kutlandı

Yükselir Group ve Avrupa’nın en lüks alışveriş mağazalarından Einhorn Interiors ortaklığı İstanbul’da düzenlenen özel bir geceyle kutlandı.2007 yılında kurulan petrol, enerji, havacılık, lojistik, marina, bilişim, turizm, inşaat ve...

Haber Giriş Tarihi: 05.04.2016 17:18
Haber Güncellenme Tarihi: 05.04.2016 17:18
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Yükselir Group ve Avrupa’nın en lüks alışveriş mağazalarından Einhorn Interiors ortaklığı İstanbul’da düzenlenen özel bir geceyle kutlandı.
2007 yılında kurulan petrol, enerji, havacılık, lojistik, marina, bilişim, turizm, inşaat ve canlı hayvancılık olmak üzere dokuz sektörde faaliyet gösteren Yükselir Group ve Avrupa’nın en lüks alışveriş mağazalarından Einhorn Interiors ortaklığı İstanbul’da düzenlenen özel bir geceyle kutlandı. Gecede, Yükselir Group Yönetim Kurulu Başkanı Yavuz Yüksel, “Ortaklığımız beklentilerimizden daha iyi ilerliyor. Piyasadaki kararsızlığa rağmen ortaklık düzeyimizi artırıp Avrupa’da daha etkin olmayı amaçlıyoruz. Avrupa’da yeni yatırımlar yapmak için fırsatları inceliyoruz” açıklamasında bulundu.
Düzenlenen geceye Einhorn Yönetici Ortağı Azadeh Nourazar, Yükselir Group Almanya CEO’su Murat Korkmaz, Tiptop Yönetim Kurulu Başkanı Turabi Yıldız ve çok sayıda davetli katıldı. Geceye sanatçı Şevval Sam da Yavuz Yüksel’in misafiri olarak katılım gösterdi. Kutlamada teşekkür plaketlerini Yavuz Yüksel’in elinden alan katılımcılardan Azadeh Nourazar, Turabi Yıldız, ve Murat Korkmaz ortaklık sürecini ve teşekkürlerini kısa bir konuşmayla yaptılar.
Ortaklıktan sürecinden çok memnun olduğunu belirten Azadeh Nourazar, “Ortaklığımız adına daha önce böyle bir kutlama yapamamıştık. Ortaklığımız ilk yılını çok güzel bir şekilde değerlendirdik. İlerleyen aşamalarda daha çok verim alacağımızı düşünüyorum. Ortaklığımızın süreciyle ilgili daha detaylı bilgi vereceğimiz, Avrupa’da düzenleyeceğimiz görkemli bir etkinlik yapacağız. Yavuz Yüksel gibi bir şahsiyetin ortaklığına sahip olduğum için çok mutluyum ve bundan gurur duyuyorum. Sayın Yüksel’e şahsım ve kuruluşum adına teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.