Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yeni projeyi Tuzla'da inşa edecek, dairelerde yüzde 30 tanıtım indirimi yapıyor

İbrahim Dumankaya Holding şirketlerinden DKY İnşaat ile Metropolist Yapı tarafından Tuzla’da inşa edilecek Lokum Evler projesinde yüzde 30 indirim uygulanıyor. Her bir daire için 30 Eylül’e dek tanıtım indirimi 18, nakit alım indirimi yüzde...

Haber Giriş Tarihi: 17.09.2014 13:21
Haber Güncellenme Tarihi: 17.09.2014 13:21
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Yeni projeyi Tuzla'da inşa edecek, dairelerde yüzde 30 tanıtım indirimi yapıyor
İbrahim Dumankaya Holding şirketlerinden DKY İnşaat ile Metropolist Yapı tarafından Tuzla’da inşa edilecek Lokum Evler projesinde yüzde 30 indirim uygulanıyor. Her bir daire için 30 Eylül’e dek tanıtım indirimi 18, nakit alım indirimi yüzde 12 olup; 24 aya kadar yüzde 0 faiz imkânı sunuluyor.

DKY İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ali Dumankaya ile Metropolist Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Derbazlar, Lokum Evler projesini bir basın toplantısı ile tanıttı. Proje; ayrı formatta 2+1 ve 3+1 olmak üzere 722 daireden oluşacak. Toplantıda, lokum gibi bir hayat alanı bina edeceklerini ifade eden Dumankaya, projenin kentsel dönüşüm ile ilgili olmadığını belirterek, “Proje; Tuzla Aydınlı’da bulunan kendi arsamıza yapılacak. O arsayı İstanbul masalı haline getirmeyi temel alacağız.” dedi. Projenin ortaklık yapısı ve ön talep durumu ile ilgili olarak da “Burada DKY İnşaat ile Metropolist Yapı hem arsa hem proje alanında yüzde 50-50 ortak. 17 Eylül’de satışa başlıyoruz, şu an 2 bin ön talep topladık. Yüzde 18+12 indirimimiz var, bu indirime 30 Eylül’e dek imkan tanıyacağız." bilgilerini verdi. Dairelerin 2016 Aralık ayında maliklerine verileceğini belirten Dumankaya, "Projenin satış geliri 200 milyon lira, değeri 300 milyon lira." ifadesini kullandı.

Metropolist Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Derbazlar da Lokum Evler’in ilgi göreceğine, beğeni toplayacağına inandığını ifade etti. Derbazlar, projenin değerinde yerinin, yeşil alan miktarının ve mimarisinin önemli rol oynayacağını dile getirdi.

Lokum Evler; E-5’e yakın konumlanıyor. Konut alanından Tuzla sahiline 8, Sabiha Gökçen Havalimanı’na 6, üniversiteler bölgesine 14 dakikada gitmek mümkün. Yeşil alan ve çocuk parklarına yer verilecek alanda dairelerin metrekare satış fiyatı bin 998 lira. 110-154 metrekare evleri bünyesinde barındıracak Lokum Evler’de aidat için belirlenen metrekare fiyatı ise 1,5 lira.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.