Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yeni Nesil Aspiratörler Hem Cebinizi Hem De Mutfağınızı Renklendirecek

Türkiye'ye Aspiratörü İlk Getirenlerden Biri Ve Daha Öncede Çok Sessiz Çalişan Aspiratör, Televizyonlu Davlumbaz Gibi Ürünlerin De Mucidi Olan Hamit Tunceli, Enerji Tasarrufunda Ezber Bozan Yeni Aspiratörünü Tanıttı.

Haber Giriş Tarihi: 05.05.2016 14:44
Haber Güncellenme Tarihi: 05.05.2016 14:44
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Yeni Nesil Aspiratörler Hem Cebinizi Hem De Mutfağınızı Renklendirecek
Türkiye’ye aspiratörü ilk getirenlerden biri ve daha önce de çok sessiz çalışan aspiratör, televizyonlu davlumbaz gibi ürünlerin de mucidi olan Hamit Tunceli, enerji tasarrufunda ezber bozan yeni aspiratörünü tanıttı.
HİBSAN Havalandırma Sanayi ve Ticaret Ltd. şirketinin sahibi Hikmet Tunceli, “İnsanlar aspiratör alırken kaç watt enerji harcıyor, emiş gücü ne kadar, yeteri kadar sessiz mi diye sormuyorlar, kapalı kutu olarak alıyorlar. Ne satan bilinçli ne de alan kişi. Bu yüzdendir ki ülke çok fazla enerji kaybına uğruyor. Kim ne iş yaparsa yapsın ancak ülkesini de düşünerek doğru bir biçimde yapsın. Biz belki farklı yönde ülkeye çok faydalı olamıyoruz ama sağladığımız bu enerji tasarrufunun çok faydası olacağını düşünüyorum” şeklinde konuştu.
“YÜZDE 30 DAHA UYGUN FİYATLA YÜZDE 50 DAHA FAZLA ENERJİ TASARRUFU”
Aspiratör devrinde yeni bir döneme girildiğini belirten Tunceli, “Bizim ürünümüz bu tüm özelliklerine rağmen diğer bilindik markaların tümünden yüzde 30 daha uygun fiyatta ve onlara kıyasla enerji tasarrufu yüzde 50 daha fazla. İddia ediyorum dünyayla bu konuda yarışabiliriz. Aspiratörler için yapmış olduğumuz bütün değişiklikler için de patentleri aldık. Yani artık yeni nesil aspiratörler patentli bir şekilde firmamıza ait. Devir tasarruf devri, bu yeni ürünümüzün en büyük özelliği enerji tasarrufu. Normal aspiratörler 200-250 watt harcarken bu ürün 110-120 watt harcıyor. Bu sayede tam olarak yüzde 50 enerji tasarrufu sağlamış oluyor. Bu da yılda 70 TL daha az elektrik faturası demek. Üstelik sıradan aspiratörlerden yüzde 10 daha fazla emiş gücüne sahip. Yeni aspiratörlerimizde kullanmış olduğumuz davlumbaz motorlarını yatay şekilde yerleştirdiğimiz için sağladığı performans çok daha üst düzey olurken emiş gücü de fazlasıyla arttı. Üstelik enerji tasarrufu da yapmaya başladı. Bu özelliklerle birlikte müşterilerimizin cebinden hem daha az para çıkmış olacak hem de daha iyi performans alacaklar. Normalde fiyatın artış oranına göre performans gücü değerlendirilirken bizim ürettiğimiz aspiratörlerde durum tam tersine dönüyor. Yani her şey müşteri memnuniyetini en üst seviyeye çıkarmak için kaliteli malzemeyi daha ucuza yaptık ” dedi.
“YENİ ASPİRATÖRLERLE TARZINIZI, MUTFAĞINIZA YANSITIN”
Tunceli, son olarak aspiratörlerde yaptıkları diğer tasarım değişiklikleri için de “Bu aspiratörlerin bir diğer özelliği ise bugüne kadar çekmeli aspiratörlerin tümü beyaz olarak yapılmışken bu yeni aspiratörler çeşitli renk ve desenlere sahip. Bu sayede kişi, mutfağının tarzına uygun olanı seçip kullanabiliyor. Aspiratörlere mobilya desenleri de yaptık. Böylece mutfakta ayrı bir parça değil de mutfağın bir bütünüymüş gibi olarak duracak. Aspiratörler artık zorunluluk halinden çıkıp bir zevk meselesi olayına dönüşecek” diyerek sözlerini tamamladı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.