Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yeni köprüyü kullanmayana döner ayran hediye

İstanbullines firması, Eskihisar-Tavşanlı (Yalova) hattını kullanan yolculara döner-ayran ikram ediyor.1 Temmuz tarihinde açılan Eskihisar’ı-Yalova’ya bağlayan Osman Gazi Köprüsü, daha önceden geçiş için kullanılan feribot seferlerini...

Haber Giriş Tarihi: 14.07.2016 13:46
Haber Güncellenme Tarihi: 14.07.2016 13:46
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
İstanbullines firması, Eskihisar-Tavşanlı (Yalova) hattını kullanan yolculara döner-ayran ikram ediyor.
1 Temmuz tarihinde açılan Eskihisar’ı-Yalova’ya bağlayan Osman Gazi Köprüsü, daha önceden geçiş için kullanılan feribot seferlerini de olumsuz etkilemeye başladı. Bu seferleri düzenleyen firmalardan İstanbullines, Eskihisar-Tavşanlı (Yalova) hattını kullanan yolculara döner-ayran ikram ediyor. İstanbullines Genel Müdürü Kemal Gündüz, konu ile ilgili İstanbullines’ın sunduğu hizmetlerin sadece yolcu taşımacılığı ile sınırlı kalmadığını, hedeflerinin yeni model lüks ve konforlu feribotlarda misafirlerinin mola verebilecekleri, dinlenebilecekleri ve yolculuklarına keyifle devam edebilecekleri bir ortam sunmak olduğunu belirtti.
Gündüz, "İstanbullines olarak misafirlerimize sunacağımız geleneksel Türk yemeklerinden oluşan ikram menülerimiz olacak. Sunduğumuz bu ikram menülerinden herkes dilediğini seçebilecek. İlk olarak herkesin keyifle yediği döner-ayran sunumuyla başladık. İlerleyen dönemde hem aileler, hem çocuklar hem kurumsal müşterilerimiz için farklı ve keyifli çalışmalarımız olacak" dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.