Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yeni Evleneceklere Müjde

Türkiye’nin outlet konseptli en büyük alışveriş merkezlerinden biri olan Viaport Asia, ziyaretçilerine büyük bir indirim fırsatı sunuyor. Evlilik hazırlığı yapanlar ya da beyaz eşyasını yenilemek isteyenler, Viaport Asia bünyesinde kurulan...

Haber Giriş Tarihi: 16.04.2016 12:38
Haber Güncellenme Tarihi: 16.04.2016 12:38
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Türkiye’nin outlet konseptli en büyük alışveriş merkezlerinden biri olan Viaport Asia, ziyaretçilerine büyük bir indirim fırsatı sunuyor. Evlilik hazırlığı yapanlar ya da beyaz eşyasını yenilemek isteyenler, Viaport Asia bünyesinde kurulan fırsat çadırında ihtiyaçları olan tüm beyaz eşyaları yüzde 50’ye varan indirimlerle alabiliyor.
Türkiye’nin en çok ziyaret edilen alışveriş merkezlerinden biri olan outlet alışveriş merkezi Viaport Asia, bünyesinde kurulan fırsat çadırı, bir evin ihtiyacı olan tüm beyaz eşyaları marka seçenekleri ile yüzde 50 indirimle satın alma olanağı sunuyor.
Her bütçeye uygun ürünlerin yer aldığı çadırda, piyasada 1.200 TL’ye satılan 6 Kg’lik çamaşır makinesi yalnızca 554 TL’ye, piyasada 1.200 TL’ye satılan alman malı elektrikli süpürgeler 369 TL’ye, piyasada 1.999 TL’ye satılan 102 ekran televizyonlar 1044 TL’ye satın alınabiliyor.
Kredi kartı kullanmak istemeyenler için senetli alışveriş seçeneğinin de sunulduğu fırsat çadırı, Viaport Asia bünyesinde 1 ay süreyle hizmet verecek.
“ZİYARETÇİLERİMİZE EN İYİ ÜRÜNÜ EN ULAŞILABİLİR FİYATLARA SUNMAYA ÇALIŞIYORUZ”
Viaport bünyesinde sık sık benzer çadır kampanyaları yaptıklarını belirten Via DMC Genel Müdürü Ogün Turanlı, beyaz eşya ürünlerinden oluşan indirim kampanyasını ilk defa düzenlediklerini belirtti. Tüm evin beyaz eşya ihtiyacını 3 bin lira gibi bir fiyata giderme imkanı sunan fırsat çadırıyla alakalı konuşan Turanlı; “ Viaport olarak tüm alışveriş merkezlerimizde en iyi ürünü en ulaşılabilir fiyatlara sunmaya çalışıyoruz. Outlet konseptinin temelinde yatan anlayış da budur. Viaport olarak her dönem bu tür kampanyalara ev sahipliği yapıyoruz. Hafta başında ziyarete açılan beyaz eşya indirim çadırı 1 ay süreyle ziyaretçilerini ağırlayacak” diye konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.