Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

’Yachtshow Eurasia’ Yarın Kapılarını Açacak

Ultra lüks özel tasarım ikinci el tekneler ve denize inmeye hazır sıfır tekneler, ’Yachtshow Eurasia’da meraklılarının karşısına çıkacak.En pahalısı 29 milyon lira, en ucuzu 3 bin 500 lira olan tekneler görücüye çıkacağı ’Yachtshow...

Haber Giriş Tarihi: 03.05.2016 14:35
Haber Güncellenme Tarihi: 03.05.2016 14:35
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Ultra lüks özel tasarım ikinci el tekneler ve denize inmeye hazır sıfır tekneler, ’Yachtshow Eurasia’da meraklılarının karşısına çıkacak.
En pahalısı 29 milyon lira, en ucuzu 3 bin 500 lira olan tekneler görücüye çıkacağı ’Yachtshow Eurasia’ yarın kapılarını açacak. Aralarında ünlü isimlerin teknelerinin de bulunduğu ultra lüks özel tasarım ikinci el tekneler ve denize inmeye hazır sıfır tekneler Tuzla Viaport Marina’da meraklılarına sergilenecek. Yapılan açıklamaya göre, bu yıl ’Yazlık Alma, Tekne Al’ sloganı ile düzenlenen ve toplam değeri 400 Milyon lirayı bulan 183 tekne yarın özel müşteriler için V.I.P. açılış ile kapılarını açarken, 5 Mayıs’ta ise halka açılacak.
’Yachtshow Eurasia’da, Mega yatlarla aynı boyda ve aynı lükse sahip olmasına rağmen daha uygun fiyatlı ve yakıt tasarrufu sağlayan Katamaran’lar, otomobil fiyatına alınabilecek sezonluk teknelerin yeni alıcılarını arayacağı bildirildi. 24 ülkeden gelecek olan ve yerli-yabancı birçok ünlü isme ait ikinci el teknelerin ise, lüksü daha ulaşılabilir fiyatlarla yaşamak isteyenler için el değiştireceği belirtildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.