Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yabancı yatırımcıların erzurum ilgisi

Güney Koreli işadamlarından oluşan ve ticari işbirlikleri yapmak üzere Erzurum’da temaslarda bulunan heyet Kuzeydoğu Anadolu Kalkınma Ajansı’nı ziyaret etti.Ziyaret kapsamında KUDAKA Genel Sekreteri Prof. Dr. Osman Demirdöğen, Ajans hakkında...

Haber Giriş Tarihi: 12.09.2017 10:35
Haber Güncellenme Tarihi: 12.09.2017 10:35
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Yabancı yatırımcıların erzurum ilgisi

Güney Koreli işadamlarından oluşan ve ticari işbirlikleri yapmak üzere Erzurum’da temaslarda bulunan heyet Kuzeydoğu Anadolu Kalkınma Ajansı’nı ziyaret etti.

Ziyaret kapsamında KUDAKA Genel Sekreteri Prof. Dr. Osman Demirdöğen, Ajans hakkında bilgilendirmede bulunduktan sonra bölgemizin üstünlüklerine işaret etti. Daha sonrasında firmalara, Erzurum’un yatırım ortamı, potansiyelleri ve yatırıma sağlanan devlet yardımları konusunda KUDAKA Erzurum Yatırım Destek Ofisi ve Program Yönetim Birimi tarafından bilgilendirme sunumu gerçekleştirildi.

Görüşmenin sonunda bölgede yatırım yapacak yatırımcılara izin ve ruhsat işlemleri, ülkemizdeki teşvik mekanizmaları, yerel yatırımcılarla irtibat konusunda KUDAKA’nın her türlü yardıma hazır olduğunun vurgusu yapıldı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.