Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Whirlpool Türkiye’ye Yeni Ülke Direktörü

Whirlpool Corporation, Türkiye Ülke Direktörü olarak Gabriele Esposito’yu görevlendirdi.Whirlpool Corporation çatısı altında 2007’den bu yana görev yapan Gabriele Esposito, 1 Mart itibarıyla Whirlpool Corporation’ın Türkiye Ülke Direktörlüğü’ne...

Haber Giriş Tarihi: 23.03.2016 14:20
Haber Güncellenme Tarihi: 23.03.2016 14:20
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Whirlpool Corporation, Türkiye Ülke Direktörü olarak Gabriele Esposito’yu görevlendirdi.
Whirlpool Corporation çatısı altında 2007’den bu yana görev yapan Gabriele Esposito, 1 Mart itibarıyla Whirlpool Corporation’ın Türkiye Ülke Direktörlüğü’ne atandı. Kariyeri boyunca Whirlpool Corporation’ın Avrupa organizasyonlarında satış ve pazarlama alanında çeşitli görevlerde bulunan Esposito, son olarak Go To Market ve Avrupa Zincir Mağazalar Kıdemli Direktörü olarak çalışıyordu.
Whirlpool Corporation Türkiye’ye Ülke Direktörü olarak atanmaktan gurur duyduğunu belirten Esposito, "Whirlpool Corporation gibi güçlü ve yenilikçi bir şirketin en önemli pazarlarından biri olan Türkiye’nin Ülke Direktörlüğü’nü yürüteceğim. Whirlpool Corporation’ın sunduğu ürün ve hizmetleri geliştirmeye devam ederek müşterilerimize, paydaşlarımıza ve ortaklarımıza kattığımız değeri arttıracak, gerçekleştireceğimiz yeniliklerle paydaşlarımıza Türkiye ve beyaz eşya sektörünün gelişimine destek olmaya devam edeceğiz. Dünyanın en etkileyici şehirlerinden biri olan İstanbul’da yaşayacağımız için de ayrıca çok heyecanlıyım” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.