Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Whırlpool Corporatıon Eurocucına 2016’da Dört Markayla Tasarım Ve Ürün Yenilikleri Sunuyor

Dünyanın bir numaralı ev aletleri üreticisi Whirlpool Corporation EuroCucina 2016’da KitchenAid, Whirlpool, Hotpoint ve Indesit markaları için ürün yenilikleri, ilham unsurları ve en son tasarımları vitrine çıkarıyor.Tüm zamanların en yüksek...

Haber Giriş Tarihi: 09.04.2016 14:53
Haber Güncellenme Tarihi: 09.04.2016 14:53
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Dünyanın bir numaralı ev aletleri üreticisi Whirlpool Corporation EuroCucina 2016’da KitchenAid, Whirlpool, Hotpoint ve Indesit markaları için ürün yenilikleri, ilham unsurları ve en son tasarımları vitrine çıkarıyor.
Tüm zamanların en yüksek satış ve kar rakamlarına ulaşarak rekor kırdığı 2015 yılından sonra, Whirlpool Corporation 2016 yılındaki yeni zorluklar ve fırsatlar konusunda heyecan duyuyor. Şirket, müşteri segmentlerinin tüm yelpazesini kapsayan, kazanan tamamlayıcı marka portföyü aracılığıyla sağlanan, anlamlı yenilik büyümesinin zeminini hazırlamaktadır. EuroCucina’daki Whirlpool standı, ziyaretçilerin ürünleri ve bunların gündelik yaşamdaki kullanımlarını gerçekten deneyimleyebilecekleri yaklaşık 1.700 m’lik bir yaşam alanı olarak düzenlendi.
KITCHENAID - FOR THE WAY IT’S MADE
Bu yılki EuroCucina’da, KitchenAid kaliteli işçiliği ve detaylara gösterilen büyük özeni yansıtan titizlikle tasarlanmış detaylara sahip yeni büyük ev aletlerini sunuyor. Yeni paslanmaz çelik Ismarlama Üretim Özel Tezgahlar örneğin ocaklar, aşağı çekişli davlumbazlar ve lavabolar gibi tüm ürünlerinizi almak üzere şekil ve boyut açısından tümüyle özelleştirilebilir.
WHIRLPOOL - SENSING THE DIFFERENCE
Whirlpool’un Geleceğin İnteraktif Mutfağı (Interactive Kitchen of the Future) konsepti akıllı bir mutfakta geçen bir günün simülasyonunu yaparak mutfağın yemek pişirme ve bilgi merkezi olarak nasıl iş görebileceğini keşfetmektedir. Devrim niteliğinde olan destekli yemek pişirme deneyimi sunan yeni SmartCook indüksiyonlu set üstü ocak yelpazesi de EuroCucina’da sunuluyor.
HOTPOINT
Hotpoint, eşsiz ve yenilikçi teknolojiler ve özgün tasarımı kusursuz bir şekilde bir araya getiren heyecan verici, tamamen yeni ankastre cihaz grubunu vitrine çıkaracak. Prestijli Kırmızı Nokta (Red Dot) ödülü 2016’ya layık görülen yenilikçi yeni ankastre fırın yemek pişirmeyi yeni bir düzeye taşıyor.
INDESIT - LIFE PROOF
Indesit ilk defa fırın, mikrodalga fırın, set üstü ocak ve dikey davlumbaz dahil olmak üzere uyumlu, eşlen bir tasarıma sahip eksiksiz bir ankastre yemek pişirme ürün grubu sunuyor. Yenilikçi Turn&Cook (Çevir ve Pişir) işlevi sayesinde, yeni fırın hangi programı kullanmanın doğru olduğunu düşünmeden günlük tarifler hazırlamayı mümkün kılıyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.