Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Vsy Biotechnologly’nin Genel Merkezi Avrupa’nın Giriş Kapısında

VSY Biotechnology, hem coğrafi konumu hem de geçmişten gelen ticaret geleneğinin avantajları doğrultusunda Hollanda’yı Genel Merkezi olarak belirledi. VSY Biotechnology; Avrupa’nın Giriş Kapısı (Gateway to Europe) olarak bilinen Hollanda’da...

Haber Giriş Tarihi: 20.06.2016 12:43
Haber Güncellenme Tarihi: 20.06.2016 12:43
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Vsy Biotechnologly’nin Genel Merkezi Avrupa’nın Giriş Kapısında
VSY Biotechnology, hem coğrafi konumu hem de geçmişten gelen ticaret geleneğinin avantajları doğrultusunda Hollanda’yı Genel Merkezi olarak belirledi. VSY Biotechnology; Avrupa’nın Giriş Kapısı (Gateway to Europe) olarak bilinen Hollanda’da “VSY Biotechnology BV” olarak faaliyet göstermeye başladı.
Holanda’nın Amsterdam kentinde faaliyet gösteren VSY Biotechnology BV, Avrupalı müşterileriyle daha yakından ilgilenmek ve hızlı bir şekilde çevre ülkelere ürün temininin sağlanması yönünde çalışmalarını sürdürüyor.
Hollanda, lojistik önemiyle öne çıkıyor. Amsterdam, su kanalları ile gelişmiş bir su trafiğine sahip, kanal gemileri ile tanınıyor. Demiryolları, karayolu, havalimanı ile de ticaretin önemli kaleleri arasında yer alıyor, şehir altyapısı ile de çevresindeki önemli sanayi merkezlerine kolayca ulaşılabilecek nitelikte güçlü.
VSY Biotechnology CEO’su Dr. Ercan Varlıbaş konu ile ilgili yaptığı açıklamada, teknolojik ürünler ile dünyada en fazla Avrupa’dan talep gördüklerini belirterek, Hollanda üzerinden yapılan ticari faaliyetlerin oldukça başarılı olduğunu söyledi. Dr. Varlıbaş, VSY Biotechnology’nin Avrupa dâhilinde İspanya’da da kendi ekibiyle oluşturduğu bir yapılanmanın olduğunu hatırlatarak İspanya’da başarılı çalışmaların devam ettiğini sözlerine ekledi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.