Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Vodafone Türkiye’ye ‘bilişim ve demokrasi’ ödülü

Ulusal Bilişim Kurultayı kapsamında Vodafone Türkiye’ye ‘Bilişim ve Demokrasi Ödülü’ verildi. Ödülü şirket adına İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Hasan Süel, Başbakan Binali Yıldırım ile Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan’ın elinden...

Haber Giriş Tarihi: 08.12.2016 16:40
Haber Güncellenme Tarihi: 08.12.2016 16:40
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Ulusal Bilişim Kurultayı kapsamında Vodafone Türkiye’ye ‘Bilişim ve Demokrasi Ödülü’ verildi. Ödülü şirket adına İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Hasan Süel, Başbakan Binali Yıldırım ile Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan’ın elinden aldı.

Vodafone’dan yapılan açıklamaya göre, Türkiye Bilişim Derneği (TBD) tarafından bugün Ankara’da düzenlenen 33. Ulusal Bilişim Kurultayı kapsamında Vodafone Türkiye’ye ‘Bilişim ve Demokrasi Ödülü’ verildi. Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Hasan Süel’e ödülü Başbakan Binali Yıldırım ile Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan verdi.

“Türkiye bizim için önemli ve hızla büyüyen bir pazar”
Açıklamada görüşlerine yer verilen Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Hasan Süel, “Vodafone Türkiye olarak bilişimin gücüyle demokrasinin yanındayız. Vodafone Türkiye olarak, 15 Temmuz gecesi ülkemizin demokratik kurumlarına ve demokrasisine yapılan saldırıları şiddetle kınıyor; saldırılarda hayatını kaybeden masumlara Allah’tan rahmet, yakınlarına ve halkımıza başsağlığı diliyoruz. Olaylar boyunca kesintisiz hizmet vererek, abonelerimizin acil iletişim ihtiyaçlarına destek olmak için ücretsiz data ve konuşma verdik. Türkiye bizim için önemli ve hızlı büyüyen bir pazar. Türkiye pazarına güven ve bağlılığımız sürüyor. Ülkemizin dijital geleceğine öncülük etme hedefimizle yatırımlarımıza aynı hız ve kararlılıkla devam edeceğiz. Bu nedenle bugün burada aldığımız ödül bizim için son derece anlamlı. Vodafone Türkiye olarak bilişimin gücüyle demokrasinin yanındayız” şeklinde konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.