Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Vodafone Türkiye, Netflix işbirliği

İstanbul (İHA) Dünyanın en büyük internet televizyon ağı Netflix, bugün itibarıyla Türkçe hizmet vermeye başladığını duyurdu. İlk yerli telekomünikasyon ortağı olarak mobil hizmet sağlayıcısı Vodafone ile anlaşma imzalayan Netflix,...

Haber Giriş Tarihi: 22.09.2016 13:25
Haber Güncellenme Tarihi: 22.09.2016 13:25
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
İstanbul (İHA) Dünyanın en büyük internet televizyon ağı Netflix, bugün itibarıyla Türkçe hizmet vermeye başladığını duyurdu. İlk yerli telekomünikasyon ortağı olarak mobil hizmet sağlayıcısı Vodafone ile anlaşma imzalayan Netflix, yurtdışında popüler olan programlarının yanı sıra çok sayıda Türk dizisini ve filmini de içerikleri arasına ekledi.
Netflix’in kurucu ortağı ve yönetim kurulu başkanı Reed Hastings, "Son derece popüler olan ve dünya çapında tanınan Türk dizileri, Türk insanının ne kadar müthiş bir hikaye anlatıcısı olduğunu gösteriyor. Netflix, bu içeriklerin dünyada tanınmasında etkin bir şekilde rol almayı hedefliyor. Tamamen Türkçeleştirilmiş bir Netflix sunmaktan büyük bir memnuniyet duyuyoruz. Netflix, Türkiye’de hem Netflix’in orijinal içeriklerini hem de Türkiye içinden ve dışından alınan içerikleri koleksiyonuna ekleyerek büyümeye devam edecek" dedi.
Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Ender Buruk, basın toplantısında şunları söyledi: "Vodafone olarak, Türkiye’nin Dijital Dönüşümüne liderlik etme vizyonuyla çalışıyoruz. Dijital bağlantılı yaşamı, bireyler için kolay ve erişilebilir kılacak yenilikçi ürün ve servisler sunmaya odaklanıyoruz. Bu doğrultuda dünyanın lider içerik sağlayıcılarıyla işbirlikleri gerçekleştiriyoruz. Şimdi de dünyanın en büyük ’internet televizyonu’ Netflix’in Türkiye’de işbirliği yaptığı ilk operatör olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Netflix işbirliğimizle abonelerimize diledikleri yerde, diledikleri zaman, diledikleri filmi, diziyi izleme özgürlüğünü sunacağız. Bu vesileyle Netflix’i yerelleşme çalışmalarından dolayı tebrik ediyor, yeni dönemin kendileri için hayırlı olmasını diliyorum."
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.