Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Vodafone Süpernet’e gelenlere ücretsiz ’anahtar teslim kurulum’ hizmeti

Vodafone, sabit internet hizmetinde ücretsiz ’Anahtar Teslim Kurulum’ hizmetini hayata geçirdiğini açıkladı.Vodafone, bir buçuk yıl önce başlattığı evlerde Dijital Dönüşüm seferberliğine yeni ürün ve hizmetler eklemeyi sürdürdüğünü...

Haber Giriş Tarihi: 04.07.2016 13:24
Haber Güncellenme Tarihi: 04.07.2016 13:24
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Vodafone, sabit internet hizmetinde ücretsiz ’Anahtar Teslim Kurulum’ hizmetini hayata geçirdiğini açıkladı.
Vodafone, bir buçuk yıl önce başlattığı evlerde Dijital Dönüşüm seferberliğine yeni ürün ve hizmetler eklemeyi sürdürdüğünü açıkladı. Şirket, sabit internet hizmetinde bir ilki gerçekleştirdiği ücretsiz ’Anahtar Teslim Kurulum’ hizmetiyle Türkiye’nin 81 ilinde kullanıcılara modemlerini kurma ve onları internete bağlayarak evlerinden çıkma sözü verdiğini bildirdi.
Yapılan açıklamaya göre; Vodafone’un yeni ’Anahtar Teslim Kurulum’ hizmeti kapsamında kurulum ekibi, önce internet hattının aktifliğini kontrol ediyor; sonra müşterilerin evine çıkarak, modem kurulumunu gerçekleştiriyor. Daha sonra kullanıcıların cihazlarındaki internet bağlantıları ve test işlemlerini tamamlayan kurulum ekibi, kullanıma hazır internet hizmetini teslim ediyor. Türkiye çapında başvuru yapan tüm müşterilerden randevu alabilen 81 ildeki Vodafone kurulum ekipleri, kullanıcıların istediği tarih ve zaman aralığında interneti bağlamak için gerekli ziyaretleri gerçekleştirebiliyor. Müşterilerin evine kadar gelen ekipler, yanlarında taşıdıkları teknik ekipmanlarla internet bağlantısını en hızlı şekilde tamamlayabiliyor. Böylece, Vodafone SüperNet ekipleri dışında herhangi bir elektrikçi ya da başka bir teknik ekibe ihtiyaç duymayan kullanıcılar, kurulum sürecini hızlı ve ücretsiz şekilde gerçekleştirme imkanına sahip oluyor.
Vodafone SüperNet’in Anahtar Teslim Kurulum hizmetine ek olarak, yenilenen Anahtar Teslim Tarifeler ise her evin internet ihtiyacına cevap vermeye devam ediyor. Temmuz ayı itibarıyla yenilenen ve tamamen ailelerin ihtiyaçlarına göre tasarlanan limitsiz Anahtar Teslim Tarifeler kapsamında tüm ihtiyaçlara yönelik tasarlanmış farklı tarifeler bulunuyor.
Vodafone olarak, Türkiye’nin Dijital Dönüşümüne liderlik etme vizyonu doğrultusunda mobil ses, sabit ses, mobil internet, ADSL ve fiber internet hizmetleri sunduklarını vurgulayan Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Ender Buruk, "Türkiye’nin Dijital Dönüşümüne liderlik etme vizyonumuzla sadece mobil değil ev kullanıcılarımızın da hayatını kolaylaştıran çözümler sunmaya devam ediyoruz. Vodafone olarak, dijital mobil ve sabit iletişim hizmetlerini tek çatıdan sunan bir ’genişbant telekomünikasyon şirketi’ olmayı hedefliyoruz. Bu hedef doğrultusunda sabit internet kullanıcılarına önemli bir kolaylık sağlayacak ücretsiz ’Anahtar Teslim Kurulum’ hizmetini hayata geçirmiş olmaktan mutluluk duyuyoruz. ’Anahtar Teslim Kurulum’ hizmeti Türkiye’nin 81 ilinden Vodafone SuperNet’e başvuru yapan herkes, hiçbir ek ücret ödemeden ve teknik ekibe ihtiyaç duymadan kurulum sürecini hızlıca tamamlayabilecek. Müşterilerimizin internet hattını bulunduğu eve ya da daireye bağlayacak olan ekiplerimiz, modem kurulumunu da gerçekleştirip, kullanıcının internete bağlandığından emin oluyor. Ekiplerimiz müşterilere internet giriş ekranını göstermeden kurulum sürecini tamamlamıyorlar. Ekiplerimiz, tüm işlemleri tamamladıktan ve internete bağlandıktan sonra evden çıkıyorlar. Bu hizmetimizle, kullanıcılar için uzun zaman alan ve sorunlu bir hale dönüşen kurulum sürecini en hızlı ve sıkıntısız bir şekilde tamamlamayı hedefliyoruz. Vodafone olarak, abonelerimizin her an her yerde dijital dünyaya kesintisiz ve yüksek hızla bağlanabilmelerini sağlarken, geleceğin akıllı evlerine de bugünden öncülük etmeye devam edeceğiz" değerlendirmesinde bulundu.
Anahtar Teslim Kurulum hizmetiyle müşterilerin evlerine kadar gelen Vodafone ekipleri, başvuru yapan kullanıcının internet hattı aktif olduktan sonra binada bulunan ankastre kutusu ile evin internet kablosunun eşlenmesi işlemini gerçekleştiriyor. Daha sonra eve çıkarak modem kurulumu sağlayan ekipler, gerekli testleri yaptıktan sonra kullanıcının cihazı internete bağlı halde evden çıkıyor. Böylece, daha önce sadece modem kurulumunu kapsayan kurulum hizmeti artık başka hiçbir teknik desteğe ihtiyaç kalmadan uçtan uca bir şekilde müşterilere sunuluyor. Ücretsiz ’Anahtar Teslim Kurulum’ hizmeti, sadece Vodafone’dan modem almayı tercih eden müşterilere sunulacak olup, Türkiye’nin 81 ilindeki kullanıcıları kapsıyor.
Vodafone SüperNet’in sunduğu ’ADSL’, ’FİBER’, ’Telefonsuz ADSL’ ve ’Telefonsuz Fiber’ hizmetlerine başvuran herkes yenilenen ’Anahtar Teslim Tarifeler’ ile ücretsiz ’Anahtar Teslim Kurulum’ fırsatından yararlanabiliyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.