Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Vestel’e üç istihdam ödülü

Vestel, Manisa Çalışma ve İş Kurumu koordinatörlüğünde, bu yıl 10’uncusu düzenlenen Manisa İstihdamda Buluşma Günlerinde 3 ödül kazandı.Türkiye’nin teknoloji devi Vestel, yerli üretimin gururu ile Türkiye’nin ekonomisine ve insanına...

Haber Giriş Tarihi: 29.03.2017 11:38
Haber Güncellenme Tarihi: 29.03.2017 11:38
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Vestel’e üç istihdam ödülü

Vestel, Manisa Çalışma ve İş Kurumu koordinatörlüğünde, bu yıl 10’uncusu düzenlenen Manisa İstihdamda Buluşma Günlerinde 3 ödül kazandı.

Türkiye’nin teknoloji devi Vestel, yerli üretimin gururu ile Türkiye’nin ekonomisine ve insanına sağladığı katkıyı gün geçtikçe artırıyor. Bu yıl 10’uncusu düzenlenen Manisa İstihdamda Buluşma Günlerinde Vestel, ’En Fazla İstihdam Sağlayan İşletme’, ’En Fazla Kadın İstihdamı Sağlayan İşletme’ ve ’Kontenjan Fazlası En Çok Engelli İstihdamı Sağlayan İşletme’ ödüllerini aldı.

Manisa İstihdamda Buluşma Günleri’nde aldıkları 3 değerli ödülle ilgili açıklamada bulunan Vestel Şirketler Grubu İcra Kurulu Başkanı Turan Erdoğan, "Vestel olarak ürettiğimiz işlerle ülkemizin gelişimine katkıda bulunmanın yanı sıra oluşturduğumuz 16 bin kişilik istihdam ile de ülkemizin istihdam gücüne katkıda bulunmayı hedefledik. Biz, ekonomik, sosyal veya fiziksel sebeplerden ötürü toplumsal hayata katılamayan tüm kesimlerin bilgi ve teknolojiye erişimine katkıda bulunmayı, kurumsal sorumluluk bilinci olarak görüyor ve bu konuda farklı çalışmalar yürütüyoruz. Bu kapsamda hayata geçirdiğimiz ’Eşit Şans’ ve ’Hayatın İçindeyim’ gibi sosyal sorumluluk projeleri ile 2016 yılında 237 engelli çalışan istihdam ederek bünyemizdeki engelli çalışan sayısını 424’e çıkardık. Vestel olarak öncelikli hedeflerimizden biri engelli gençlerimize iş imkânı sağlayarak onları çalışma hayatına kazandırmak" şeklinde konuştu.

Grup olarak kadınların çalışma hayatına-ekonomiye katılmalarına çok önem verdiklerinin altını çizen Turan Erdoğan, "Gelişmiş dünya ekonomilerindeki kadın istihdam oranlarını göz önüne aldığımızda gitmemiz gereken çok yolumuz olduğunun farkındayız. Ancak Vestel olarak şuanda istihdam ettiğimiz yaklaşık 5000 kadın çalışanımızla Türkiye’deki kadın istihdamına önemli ölçüde destek oluyoruz. Bu çalışmalarımızın takdir edildiğini görmek bizim için son derece gurur verici. Böylesine önemli bir kurum olan Manisa İŞKUR tarafından layık görüldüğümüz ödül, bize bir kez daha doğru adımlarla ilerlediğimizi gösterdi." dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.