Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Üzüm Bağlarını Don Vurdu

AK Parti Bursa Milletvekili İsmail Aydın ve İznik Belediye Başkanı Osman Sargın, Çamdibi ovasında üzüm bağlarındaki zararları inceledi.Başkan Sargın’ın daveti üzerine İznik’e gelen Milletvekili Aydın, İznik Ova Köyleri Sulama Birliği...

Haber Giriş Tarihi: 21.03.2016 13:11
Haber Güncellenme Tarihi: 21.03.2016 13:11
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Üzüm Bağlarını Don Vurdu
AK Parti Bursa Milletvekili İsmail Aydın ve İznik Belediye Başkanı Osman Sargın, Çamdibi ovasında üzüm bağlarındaki zararları inceledi.
Başkan Sargın’ın daveti üzerine İznik’e gelen Milletvekili Aydın, İznik Ova Köyleri Sulama Birliği Başkanı Hasan Aydemir ve Çamdibi Mahallesi Muhtarı Mehmet Salım ile birlikte bağ yanıklarını inceledi. Havaların erken ısınmasının ardından yağan kırağı ve don çiftçileri kara kara düşündürmeye başladı. Asmalarda yanıklar oluştuğu öğrenildi. Bölgede incelemelerde bulunan Aydın, "Asmalarda bağ yanıkları var. Bu meseleyi meclise taşıyıp gerekli çalışmayı başlatacağım. Çiftçilerimizi mağdur etmeyeceğiz. Siz de ziraat odaları ile gerekli araştırmayı yaparak rapor halinde hazırlayın" dedi.
Sargın ise yaptığı açıklamada, "İznik tarım bölgesi. Bağ yanıkları asmalara zarar vermiş. Milletvekilimizi bölgemize davet ettik. Yanıkları yerinde gördük. Gerekli çalışmalar yapılacak" dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.