Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Ünlüler, Turkcell Gelibolu Maratonu’nda ‘Barış’ için koşacak

‘Barış için Koşuyoruz’ sloganıyla bu sene ikincisi düzenlenen Turkcell Gelibolu Maratonu’na Burcu Esmersoy ve Geveze gibi ünlülerin de aralarında olduğu 5 bin kişi katılacak.Turkcell açıklamasına göre ‘Barış için Koşuyoruz’ sloganıyla...

Haber Giriş Tarihi: 30.09.2016 11:15
Haber Güncellenme Tarihi: 30.09.2016 11:15
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
‘Barış için Koşuyoruz’ sloganıyla bu sene ikincisi düzenlenen Turkcell Gelibolu Maratonu’na Burcu Esmersoy ve Geveze gibi ünlülerin de aralarında olduğu 5 bin kişi katılacak.
Turkcell açıklamasına göre ‘Barış için Koşuyoruz’ sloganıyla bu sene ikincisi düzenlenen Turkcell Gelibolu Maratonu’na Burcu Esmersoy ve Geveze gibi ünlülerin de aralarında olduğu 5 bin kişi katılacak. Tarihi önem taşıyan Gelibolu Yarımadası’nda, koşuya katılan kişi sayısının 2 katı kadar fidan dikilerek Turkcell Barış Ormanı oluşturulacak.
Turkcell Gelibolu Maratonu ve parkurunun kendisini çok heyecanlandırdığını söyleyen Burcu Esmersoy “Gelibolu’nun bu tarihi atmosferinde ‘Barış’ için koşmayı sabırsızlıkla bekliyorum” dedi. Geveze ise “Koşmak için ‘Barış’tan daha iyi bir sebep olabilir mi? Ben de o büyük kalabalık gibi Turkcell Gelibolu Maratonu’nda koşacağım” ifadelerini kullandı.
Koşucular ’Barış Ormanı’ oluşturacak
Turkcell Gelibolu Maratonu’nda sporseverler dört ana kategoride mücadele edecekler. Profesyonel ve amatör atletler maraton, yarı maraton, 10 km koşusu veya halk koşusuna katılacaklar. Organizasyon sonrasında ise katılımcı sayısı kadar fidan dikilerek bir ‘Turkcell Barış Ormanı’ da oluşturulacak. Bu sayede Güzelyalı Bölgesi’nde bu sene çıkan yangında büyük hasar gören çamlık bölge yeniden canlandırılacak. Turkcell Gelibolu Maratonu’na ünlü isimlerin yanı sıra geçen sene olduğu gibi bu sene de dünyanın dört bir yanından atletler katılacak. Maratonda yer alacak sporcular arasında Çanakkale Savaşı’na katılmış Yeni Zelandalıların torunları da yer alacak.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.