Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Uib: “Terör İnsanlık Suçudur”

Uludağ İhracatçı Birlikleri (UİB), İstanbul Atatürk Havalimanı’nda gerçekleştirilen terör saldırısını kınadı.Uludağ İhracatçı Birlikleri (UİB), İstanbul Atatürk Havalimanı’nda gerçekleştirilen terör saldırısını kınadı....

Haber Giriş Tarihi: 30.06.2016 14:10
Haber Güncellenme Tarihi: 30.06.2016 14:10
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Uludağ İhracatçı Birlikleri (UİB), İstanbul Atatürk Havalimanı’nda gerçekleştirilen terör saldırısını kınadı.
Uludağ İhracatçı Birlikleri (UİB), İstanbul Atatürk Havalimanı’nda gerçekleştirilen terör saldırısını kınadı. Çatısı altında, Uludağ Otomotiv Endüstrisi İhracatçıları Birliği, Uludağ Tekstil İhracatçıları Birliği, Uludağ Hazırgiyim ve Konfeksiyon İhracatçıları Birliği, Uludağ Meyve Sebze Mamulleri İhracatçıları Birliği ve Uludağ Yaş Meyve Sebze İhracatçıları Birliği bulunan Uludağ İhracatçı Birlikleri’nin Koordinatör Başkanı Orhan Sabuncu’nun açıklamasında şu ifadelere yer verdi: "Dünya kültür kenti İstanbul’da Atatürk Havalimanı’nda meydana gelen terör saldırısını lanetle kınıyoruz. Masum insanların hayatına ve yaralanmasına neden olan bu alçakça saldırı insanlık suçudur. Ülke barışımızı, birlik ve bütünlüğümüzü bozmak isteyenler asla hedeflerine ulaşamayacaktır.
Terör insanlığın ortak sorunudur. Bugün tüm dünyanın en önemli sorunu haline gelen terör saldırıları ile uluslararası mücadele etme günüdür. İhracatçılar olarak terörle mücadeleye her zaman destek vereceğiz. Ülkemizin huzurunu bozmak isteyenlere fırsat vermeyeceğiz. Terör saldırısında hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı, yaralılarımıza acil şifalar diliyor ve tüm halkımıza büyük geçmiş olsun diyoruz".
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.