Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Uğurdağ: “İnegöl’ün Yanındayız”

İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası (İTSO) Başkanı Yavuz Uğurdağ, tüm ülkenin aynı anda koronavirüse karşı mücadele ettiğini ve sağlığımız için fedakârlıklar yapıldığını belirterek, “Şimdi normalleşme zamanı... İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası olarak bugüne kadar üyemizin yanında olduk, tabi ki bundan sonra da yanında olacağız. Yeni normal sürecimiz başlıyor. Tüm sektörlerimize esnaf ve sanayicimize hayırlı olsun, bereketli olsun” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 01.06.2020 11:30
Haber Güncellenme Tarihi: 01.06.2020 11:30
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Uğurdağ: “İnegöl’ün Yanındayız”

Yaklaşık 2,5 aydır tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de sağlık açısından büyük sorunlar meydana getiren Covid-19 salgınında 1 Haziran’dan itibaren yeni normalleşme sürecine başlandığını belirten İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası (İTSO) Başkanı Yavuz Uğurdağ, “2,5 aylık süreçte hem sağlık hem de ekonomi açısından birçok zorlukla karşı karşıya kaldık. Bu süreçte, ilçemizde sağlık açısından başarılı bir idare ortaya koyan mülki amirlerimize ve sağlık çalışanlarımıza teşekkür ediyorum.”

“KURALLARA UYALIM”

“Ekonomik anlamda da birçok esnafımız ve sanayicimiz sıkıntılarla karşı karşıya kaldılar. Fakat hiçbir şekilde şikâyet ve eleştiride bulunmadan sabırlı ve metanetli bir tutumla süreci hep beraber aşmaya çalıştık. 1 Haziran’dan itibaren yeni normalleşme dönemimizle birlikte işyerlerimiz faaliyetlerine başlayacaklar. Faaliyete girecek olan bu işyerlerimizdeki hijyenin sağlanmasına önem göstermeliyiz. Bilim kurulumuzun önerdiği sağlık kurallarına uyarak işyerlerimizi çalıştırmaya devam etmeliyiz. Yeni sürecimiz, ilçemize ve ülkemize hayırlı olsun. İTSO olarak bugüne kadar olduğu gibi bugünden sonra da üyelerimizin menfaatlerini gözeterek çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Sağlık açısından daha az vakalarla karşılaşılan, ekonomik açıdan ise bol kazançlar getiren bir dönem olmasını temenni ediyor, normalleşme sürecinde tüm esnafımıza ve sanayicilerimize hayırlı ve bereketli işler diliyorum” ifadelerini kullandı.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.