Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

TZOB Genel Başkanı Bayraktar: "65. Hükümetin Hayırlı Olmasını Diliyoruz"

Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB) Genel Başkanı Şemsi Bayraktar, Başbakan Binali Yıldırım tarafından kurulan 65. Hükümetin ülkeye ve millete hayırlı olmasını diledi.Bayraktar, yaptığı açıklamada, Ortadoğu, Balkanlar ve Kafkaslar...

Haber Giriş Tarihi: 24.05.2016 13:53
Haber Güncellenme Tarihi: 24.05.2016 13:53
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB) Genel Başkanı Şemsi Bayraktar, Başbakan Binali Yıldırım tarafından kurulan 65. Hükümetin ülkeye ve millete hayırlı olmasını diledi.
Bayraktar, yaptığı açıklamada, Ortadoğu, Balkanlar ve Kafkaslar arasındaki jeopolitik konumu, tarihi, kültürü, nüfusu, yer altı ve yer üstü doğal kaynakları ile çok büyük bir ülke olan Türkiye’nin, potansiyelinin tartışılamayacağını, her büyük ülkede olduğu gibi imkanlarının yanı sıra çözülmesi gereken sorunlarının bulunduğunu belirtti.
"SORUNLAR İSTİKRARLI BİR SİYASİ YAPIYLA ÇÖZÜLEBİLİR"
79 milyonluk nüfusu olan ve 3 milyon sığınmacıyı beslemek, iyi şartlarda yaşatmak zorunda olan Türkiye’nin sorunlarının istikrarlı bir siyasi yapıyla çözülebileceğini vurgulayan Bayraktar, şunları kaydetti:
"Çözüm bekleyen sorunlar, Türkiye’nin imkanları göz önünde bulundurulduğunda kolayca halledilebilecek konulardır. Sürekli gelişen Türkiye’nin, hızlı, ekonomik büyümesini sürdürmesi için tarıma, sanayiye, istihdama, ihracata, eğitime, kalkınmaya odaklanması, yapısal sorunlarını da hızla ortaya koyacağı reformlarla çözmesi gerekir. 65. Hükümetin bunu gerçekleştirecek zamanı da imkanı da vardır. Milletçe göstereceğimiz birlik, beraberlik ve dayanışma ruhuyla yeni hükümetimizin ülkemizi terör belasından da kurtarmasını diliyoruz."
Şemsi Bayraktar, Başbakan Yıldırım başta olmak üzere, Bakanlar Kurulu’na yeni atanan ve görevine devam eden bakanlara hayırlı olsun dileğinde bulundu ve başarılar diledi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.