Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

TÜSİAD’tan Ankara’ya üçüncü ziyaret

TÜSİAD Parlamento ve Kamu Kurumları İle İlişkiler (PARKUR) Heyeti Ankara’daki üçüncü ziyaretini gerçekleştiriyor.TÜSİAD Parlamento ve Kamu Kurumları İle İlişkiler (PARKUR) Heyeti olağan Ankara temaslarından üçüncüsünü bugün Türkiye...

Haber Giriş Tarihi: 26.10.2016 12:23
Haber Güncellenme Tarihi: 26.10.2016 12:23
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
TÜSİAD Parlamento ve Kamu Kurumları İle İlişkiler (PARKUR) Heyeti Ankara’daki üçüncü ziyaretini gerçekleştiriyor.
TÜSİAD Parlamento ve Kamu Kurumları İle İlişkiler (PARKUR) Heyeti olağan Ankara temaslarından üçüncüsünü bugün Türkiye Büyük Millet Meclis’nde gerçekleştiriyor. TÜSİAD Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ali Y. KOÇ başkanlığında ve birkaç aylık aralıklarla gerçekleştirilen PARKUR temasları kapsamında; siyasi partilerin TBMM Grup Başkan Vekilleri başta olmak üzere siyasetçi ve bürokratlarla görüş alışverişi sağlanması hedeflendiği kaydedeldi. Temaslar için belirlenen PARKUR Gündemi ise; TÜSİAD Yönetim Kurulu’nun gündemindeki konular, cari küresel gelişmeler ve ülke gündemine dair konulardan oluştuğu bildirildi.
3’üncü PARKUR Temasları kapsamında TBMM’de grubu bulunan dört siyasi partinin grup başkan vekillerinin yanı sıra TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı ile görüşülecektir.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.