Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Tüsiad Başkanı Symes’ten Teröre Karşı Ortak Duruş Çağrısı

TÜSİAD Başkanı Cansen Başaran-Symes, ’Türkiye’nin Sanayi 4.0 Dönüşümü Konferansı’nda yaptığı konuşmada Ankara’da yaşanan terör saldırısına ilişkin yaptığı açıklamada siyasi partilerin ortak tutumda buluşmalarını önemsediklerini...

Haber Giriş Tarihi: 17.03.2016 11:05
Haber Güncellenme Tarihi: 17.03.2016 11:05
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
TÜSİAD Başkanı Cansen Başaran-Symes, ’Türkiye’nin Sanayi 4.0 Dönüşümü Konferansı’nda yaptığı konuşmada Ankara’da yaşanan terör saldırısına ilişkin yaptığı açıklamada siyasi partilerin ortak tutumda buluşmalarını önemsediklerini söyledi.
’Türkiye’nin Sanayi 4.0 Dönüşümü Konferansı’nda konuşan Türk Sanayicileri ve İşadamları Derneği (TÜSİAD) Başkanı Cansen Başaran-Symes, pazar günü Ankara’da yapılan terör saldırısına değindi. Symes, 37 kişinin hayatını kaybettiği saldırının toplumu derinden sarstığını belirterek siyasi partilerin ortak tutumda buluşmasını önemsediklerini söyledi. Symes, konuşmasında şu ifadeleri kullandı: "Pazar akşamı Ankara’da yine insanlık dışı bir terör saldırısıyla toplum olarak derinden sarsıldık Bu insanlık dışı saldırıları kabul etmemiz mümkün değil. Toplumun saldırıları toplumun kenetlenmesi açısından siyasi partilerin ortak tutumunu son derece önemsiyoruz. Diyalog ve barış ortamının bir an önce oluşturulması adına dün Ankara’da bir dizi görüşme gerçekleştirdik. Toplumun her kesiminden artan güvenlik kaygıları konusunda görüş alışverişinde bulunduk. Ben tekrardan kaybettiğimiz vatandaşlarımızın ailelerine ve tüm Türkiye’ye başsağlığı diliyorum. Yaralılara da acil şifalar" .
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.