Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

TÜRSAB Başkanı Ulusoy: Geçen yıl 13 milyon vatandaş başka ülkeleri gezdi

Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği (TÜRSAB) Başkanı Başaran Ulusoy, İzmir'de Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik’in katıldığı Turizm Değerlendirme Toplantısı'ndan sonra açıklamalarda bulundu. Çelik’in İzmir’e açık çek verdiğini...

Haber Giriş Tarihi: 26.10.2013 15:30
Haber Güncellenme Tarihi: 26.10.2013 15:30
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği (TÜRSAB) Başkanı Başaran Ulusoy, İzmir'de Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik’in katıldığı Turizm Değerlendirme Toplantısı'ndan sonra açıklamalarda bulundu. Çelik’in İzmir’e açık çek verdiğini ifade eden Ulusoy, kendilerine, “Yorun, takip edin, isteyin.” dediğini aktardı. Ulusoy, geçen yıl 13 milyon vatandaşın, 72 ülkeye giderek gezdiğini de söyledi.

Mövenpick Otel’de basına kapalı yapılan, Türkiye’nin üst düzey turizm sektörü temsilcilerinin katıldığı toplantıdan sonra açıklama yapan Ulusoy, “İzmir, turizm için önemli bir ürün. Bakan Çelik'in, genel müdürleriyle birlikte brifing alması çok önemliydi. Hükümet, hem İzmir'e hem de Ege Bölgesi'ne büyük önem veriyor.” şeklinde konuştu.

Türk vatandaşlarının, siyasi ve ekonomik istikrarla birlikte dış ülkelere seyahat etmeye başladığını dile getiren Başaran Ulusoy, “Geçtiğimiz yıl 13 milyon vatandaşımız gezerek 72 ülkeye gitti. Bu sayı, geçmişe göre 20 kat arttı. Yunanistan'ı besleyen biz olduk. Türkiye artık gönderen, karar veren ülke.” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.