Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

TÜRKONFED’in yeni başkanı Kadooğlu: Çözüm süreci başarılı olmalı

Türk Girişim ve İş Dünyası Konfederasyonu’nun (TÜRKONFED) yeni başkanı Tarkan Kadooğlu, çözüm sürecinin başarılı olması gerektiğini vurguladı. Kadooğlu, yeni anayasa ve adil hukuk yapısının gereklililğine de işaret etti.Konfederasyonun...

Haber Giriş Tarihi: 23.05.2015 15:31
Haber Güncellenme Tarihi: 23.05.2015 15:31
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
TÜRKONFED’in yeni başkanı Kadooğlu: Çözüm süreci başarılı olmalı
Türk Girişim ve İş Dünyası Konfederasyonu’nun (TÜRKONFED) yeni başkanı Tarkan Kadooğlu, çözüm sürecinin başarılı olması gerektiğini vurguladı. Kadooğlu, yeni anayasa ve adil hukuk yapısının gereklililğine de işaret etti.


Konfederasyonun 11. Olağan Genel Kurulu ile görevi Süleyman Onatça’dan alan Kadooğlu, teşekkür konuşması yaptı. Konuşmasında Mevlana’dan “Balık için denizden başkası azaptır.” alıntısını yapan Kadooğlu, “Bizim için de üretimin olmadığı, ekonominin daraldığı, bireylerin sorunla karşı karşıya kaldığı her ortam azaptır. Onun için biz, bireylerin mutlu olduğu, ekonomisi güçlü, hak ve hukuk adına ileri Türkiye için çalışıyoruz.” dedi.


Siyasi ve hukuki reformları önemli gördüklerini belirten Tarkan Kadooğlu, “Yeni ve sivil anayasanın, Avrupa Birliği üyeliğinin, adil hukuk yapısının gerekliliği ortadadır. Yine ekonomik ayağı olduğumuz çözüm sürecinin başarılı olması gereklidir. Bu konuda bizim sorumluluğumuz var. Güçlü ve ileri ülke için sorumluluğumuzu biliyoruz.” ifadelerini kullandı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.