Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Türkiye’nin Teknoloji Perakendecisi Bimeks Anamur’da

Teknoloji perakendecisi Bimeks Türkiye genelindeki 139, Mersin’de ikinci mağazasını Anamur’da hizmete açtı. Mağazanın açılışına, özel açılış fiyatlarından faydalanmak isteyen vatandaşların ilgisi yoğun oldu.Şehrin merkezindeki Yeşilyurt...

Haber Giriş Tarihi: 03.10.2015 16:11
Haber Güncellenme Tarihi: 03.10.2015 16:11
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Teknoloji perakendecisi Bimeks Türkiye genelindeki 139, Mersin’de ikinci mağazasını Anamur’da hizmete açtı. Mağazanın açılışına, özel açılış fiyatlarından faydalanmak isteyen vatandaşların ilgisi yoğun oldu.
Şehrin merkezindeki Yeşilyurt Mahallesi, Akdeniz Caddesi 44/A adresinde hizmete açılan iki katlı bina; Anamur’un en büyük teknoloji mağazası olma özelliğini taşıyor.
Bimeks Anamur mağazasının açılışına, Bimeks İcra Kurulu Üyesi Muittin Şenel, Franchise iş ortağı Muhammet Ali Aslangil, yerel yetkililer ve Bimeks yöneticileri katıldı.
Mağazanın açılışında konuşan Bimeks Bölge Yöneticisi Önder Turan, Anamur’un en çok ürün çeşitliliğine ve en uygun fiyatlara sahip teknoloji mağazasını açtıklarını vurguladı. Mağaza için şehir merkezinde, ulaşımı kolay bir lokasyon seçtiklerini belirten Önder Turan, şunları söyledi:
“Anamurlulara, iki katta toplam 328 metrekarelik bir mağazada hizmet vereceğiz. Geniş sergi alanımızda özellikle beyaz eşya ve televizyon gruplarında bol çeşit sergileyeceğiz. Bunun yanı sıra akıllı telefon, dizüstü bilgisayar, tablet gibi gruplarda da her bütçeye uygun, bol çeşitlerimiz olacak. Ödeme çeşitliliğimizdeki zenginlik de zaten artık tüm vatandaşlarımızca biliniyor. Tüm Anamurluları, Anamur’un teknoloji merkezi olacak mağazamıza bekliyoruz”.
Anamur Bimeks mağazasında ziyaretçileri güler yüzlü ve profesyonel bir ekip bekliyor. Bimeks’in 30 binden fazla ürün çeşidi ziyaretçilerine; cep telefonundan elektroniğe, bilgisayardan kişisel bakım ürünlerine, beyaz eşyadan küçük ev aletlerine kadar birçok ürünü aynı mağazadan görerek ve dokunarak almanın avantajını sunuyor.
Teknoloji perakende mağazaları arasında Bimeks, cazip ödeme seçenekleri ile de ön plana çıkıyor. Biimza gibi kefilsiz, senetsiz, kredi kartsız 24 aya varan vade imkânı sunan ödeme sistemleri, teknoloji perakendecileri arasında sadece Bimeks’te sunuluyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.