Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

’Türkiyenin İkinci 500 Büyük Sanayi Kuruluşu’ listesinde Balıkesir’den 14 firma yer aldı

İstanbul Sanayi Odası’nın (İSO) her yıl açıkladığı ’Türkiye’nin İkinci 500 Büyük Sanayi Kuruluşu’ anketinin 2015 yılı sonuçları açıklandı. Balıkesir Sanayi Odası’na bağlı 14 firma listede yer aldı.İstanbul Sanayi Odası...

Haber Giriş Tarihi: 08.08.2016 16:18
Haber Güncellenme Tarihi: 08.08.2016 16:18
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
İstanbul Sanayi Odası’nın (İSO) her yıl açıkladığı ’Türkiye’nin İkinci 500 Büyük Sanayi Kuruluşu’ anketinin 2015 yılı sonuçları açıklandı. Balıkesir Sanayi Odası’na bağlı 14 firma listede yer aldı.
İstanbul Sanayi Odası tarafından gerçekleştirilen ’Türkiye’nin İkinci 500 Büyük Sanayi Kuruluşu’ çalışmasının 2015 yılı sonuçları açıklandı. Balıkesir Sanayi Odası üyesi 14 firma Türkiye’nin en büyükleri arasında yer almayı başardı.
Balıkesir Sanayi Odası Başkanı İsmail Uğur, "Bölgemizde yaşanan ekonomik ve siyasi sıkıntılara rağmen geçen sene 12 üyemizin bulunduğu listede üye sayımızın 14 firmaya yükselmesi ülkemizdeki istikrar ve güven ortamının önemini daha iyi anlamamızı sağlamıştır. Bu başarıyı yakalayan tüm firmalarımızı ve firmalarımızın başarısında pay sahibi tüm çalışanlarını kutlar, önümüzdeki yıllarda da başarılarının devamını dilerim. Hükümetimizin belirlediği 2023 vizyonu ve cumhuriyet tarihimizde milletimize çizilen muasır medeniyetler seviyesine ulaşma hedefi çerçevesinde Sayın Cumhurbaşkanımızın, Sayın Başbakanımızın, maliye bakanımızın ekonomik düzenlemelere ilişkin son açıklamaları bizleri cesaretlendirmiştir. Devletimizin memurundan, sanayicisine, işçisinden, emeklisine, öğrencisinden, yatırımcısına hiçbir kesimi dışarıda bırakmadan birlikte büyüme, birlikte gelişme yönünde gerçekleştirdiği düzenlemeleri memnuniyetle takip ediyoruz. İnanıyoruz ki 2023 hedeflerimiz doğrultusunda üretim miktarını ve çeşitliliğini arttıran, üretim teknolojisini geliştiren, eğitimli personel sayısını ve mevcut personelinin kalitesini geliştiren Türkiye yolunda birlikte yürüyeceğiz" dedi.
’Türkiye’nin İkinci 500 Büyük Sanayi Kuruluşu’ listesindeki Balıkesir Sanayi Odası üyeleri arasında şu firmalar yer aldı:
Mar Tüketim Maddeleri İhr. İth. San. ve Tic. A.Ş., Bursa Çimento Fabrikası A.Ş., A.B Gıda San. ve Tic. A.Ş., Tellioğlu Yem-Gıda Entegre Tesisleri San. ve Tic. A.Ş., Kula Yağ ve Emek Yem San. Tic. A.Ş., Camiş Madencilik A.Ş., Tukaş Gıda San. ve Tic. A.Ş., Sarıbekir Ambalaj San. ve Tic. A.Ş., Alimar Makina San. ve Tic. A.Ş., Özler Plastik San. ve Tic. A.Ş., Ayhan Sezer Yağ ve Gıda Endüstrisi Ticaret Ltd. Şti., Gesbey Enerji Türbini Kule Üretim San. ve Tic. A.Ş, Balıkesir Yem San. ve Tic. A.Ş, Bandırma Has Un Fabrikası Ltd. Şti.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.